Jövőhéten lesz szalagavatóm és füstös szemet szeretnék csináltatni rá, nektek tetszik? Vagy nem durva szalcsira? És kb mennyiért csinálják Hajdu-Bihar megyében?
Szerintem van elég időd addig, gyakorolhatsz, és sokkal jobb, ha magadnak csinálod...én is magamat sminkeltem szalagavatóra, és mindneki dícsérte, hogy melyik sminkesnél voltam...aztán tablófotózásra mégis sminkeshez mentem, mondván ő külső szemmel jobban ki tud sminkelni, látja azokat a hibákat, amit én nem...egyetlen kikötésem volt...Ne legyen benne rózsaszín, max a pirosító...erre fekete-rózsaszín szemmel néztem a tükörbe, mikor kész lett...persze arra már nem volt idő, hogy újra csinálja, szal maradt...nagyon jól néztem ki....persze nem jó értelemben..a hajam kék-fekete, a sminkem rózsaszín-fekete, a ruhánk meg pezsgőszín-fekete volt...a ballagásra megint egyedül sminkeltem, és mindenkinek tetszett.
ez egyáltalán nem durva, és megcsinálni is egyszerű
Nem tudom hányan kritizálják a szalcsi szót de szted ezinkább hajdú-bihari tájszólás mert nem csak a p*csák használják, én is és akár a tanáraim is, mivel rövid...
Az én sminkem 3000 volt és a füstös szemek teljesen megfelelőek szalagavatós sminknek, de nem kell feltétlen feketének lennie, az enyém pl barna volt.
Előző vagyok, nekem Debrecenben a Dorostyán szépségszalonban csinálták. Am csak azok kedvéért akik arra gondolnak csinálja magának: nem fog egész este tartani az otthoni smink, aki nálunk bevállalta mind átkozódott miatta, az enyém meg többszörös leizzadás lámpafény buli és minden után is ugyanolyan maradt.
Nekem erről a fotóról mintázta:
Felejcsísd el azt,hogy szalcsi okcsi?
puszcsi
XD úristen..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!