Kezdő vagyok sminkelés témába, milyen termékekre lesz szükségem?
Sziasztok! Még sose sminkeltem, szájfényen kívűl nem vettem igénybe semmilyen más smink terméket. Van egy szempillaspirálom, és gyakorolgattam feltenni, de nem ment, ezen kívűl ugye a szájfényeim.
Tervezek bevásárolni smink cuccokat, nagyjabol tudom, mikre lesz szükségem, néztem videokat, olvasgattam, de össze vagyok zavarodva mégis, és nagyon jó lenne tudnom hogy miket kéne megvennem pontosabban...olyan sok termék van, és annyira bonyolultnak tűnik az egész.
Sok helyen írják, hogy az alapozó az alap, de máshol meg azt írják hogy alapozó helyett elég a korrektor, ha nincs sok börhibád. Nekem karikásak a szemeim, és miteszeres az orrom, néha egy-két pici pattanás, de semmi más. Elég szépnek mondanám a bőröm, bár picit száraz, azt olvastam ez is fontos tudni való smink választásnál. És a másik amit "hibának" mondanék az arcomba, hogy nagyon fehér, és egy élettel telibb és bájosabb megjelenést szeretnék. 16 éves vagyok, egy új iskolában fogok kezdeni szeptembertől, és nem szeretném ha itt is folyton rá kérdezne mindenki hogy jól vagyok-e, mert annyira fehér vagyok..
Bocsi én még annyit szeretnék ehhez hozzáfűzni hogy 16 evesen teljesen felesleges az alapozó főleg minden nap. Korrektor neked bőven elég és így primert sem kell használnod. Én ezt azért mondom mert nagyon jó a bőröd és az alapozó elfedi így nem tudna lélegezni és én így lettem tele pattanassal. Pirositot alapozó nélkül is feltehetsz, és így a honlokodra sem kell alapozó.
Amit meg szintén hozzátennék hogy soha ne felejtsd el lemosni a sminket esténként. Mivel száraz a bőröd olajos lemosot ajánlok. Utána a karikákra Garnier C vitaminos apolojat. És éjszakai krémet szintén.
Emellett ugyebár reggelre is kell egy skincare rutint kialakítanod, arcmosas sima langyos vízzel, esetleg valami szérum száraz bőrre
azután a fényvédő száraz bőrre. Nagyon nagyon fontos hogy a borodnek megfelelő termékeket használj. Néha néha ne felejts el hamlasztani heti 1×. Abból ne szerumosat hanem valami kímélő fajtát keress.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!