Hány D-s műszempillát viseltek és miért?
Figyelt kérdés
Akinek volt már több féle is, mi a különbség köztük? Főleg érzésben, építés közben, a mindennapokban, a végeredményről nyilván én is tudok képeket keresni.
A "Semmilyet 40/F", a "Csak érteném miért kell a mai hülye nőknek mindenből mű" és az egyéb hasonló értelmes válaszokat hagyjuk légyszi...
2023. júl. 20. 17:33
2/5 A kérdező kommentje:
Hát ne jöjjenek, nem azért kérdeztem
2023. júl. 20. 17:47
3/5 anonim válasza:
3-4 D és M ív :) persze nem teljesen M ív csak a végén:)
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ :) Biztos nagyon szép lehet :) És milyen érzés a hétköznapokban? Meg kellett szokni? Érezted még egy darabig, hogy ott van? (Mint a műkörömnél az első alkalomkor)
2023. júl. 23. 20:12
5/5 anonim válasza:
Ha jól van felrakva és jó minőségű a pilla akkor szó szerint semmit nem érzel, én felrakás közben is alszok, annyira nem erzel semmit. Volt olyan aki rosszul rakta fel és szúrt végig, el is jottem tőle. Nagyon meg kell nézni kihez mész mert egy rosszul felrakott pilla a látásodba is kerülhet. Egyik barátnőm csak azt nézte hogy olcsó legyen és elzárta az inkompetens nő a könny csatornáját, sajnos kétszer kellett muteni a barátnőmet mire helyre jött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!