Mendy98 kérdése:

Ez milyen púder?

Figyelt kérdés

Múlt nyáron vettem egy nagyon jó alapozó púdert. Számomra tökéletes volt, ráadásul olyan jó intenzív kókusz illata volt, hogy ha nem használtam parfümöt is megjegyezték sokan, hogy milyen jó illatom van.

Tetejére olcsó is, fixen 2000 alatt.

Én bolond ahogy kifogyott kidobtam és nem emlékszem a márkájára, csak hogy hatalmas betűkkel volt ráírva, h MATT.

2023. júl. 14. 19:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Essence all about matt, Catrice all matt plus, Rimmel stay matte? Ezek közül esetleg valamelyik? Bár a rimmeles 2000 felett van, de azért nézd meg. Én nem használtam egyiket sem, szóval az illatot nem tudom, de most így hirtelen ezeket találtam. Ha nem, akkor bocsi.
2023. júl. 15. 15:01
 2/11 A kérdező kommentje:

Végül megtaláltam. Rival ❤me comapct powder.

Ma vettem is belőle. 900 forint. Imádom. Annyira jó❤ Állandóan szagolgatom 😂

2023. júl. 15. 18:29
 3/11 anonim ***** válasza:
Na most utánanéztem ennek a púdernek, és meggyőztek a vélemények, és szinte ingyen van, szóval holnap én is veszek egyet. 😅
2023. júl. 15. 22:45
 4/11 A kérdező kommentje:

Szerintem nem fogod megbánni.

Kicsit pokol meg gyenge a teteje, d ezen kívül tökéletes. Bőven megéri az árát

2023. júl. 16. 17:40
 5/11 anonim ***** válasza:
Ma meg is vettem, este fogom kipróbálni. :)
2023. júl. 16. 18:20
 6/11 A kérdező kommentje:
Az előző válaszomban porolt akartam írni pokol helyett. 😂😅
2023. júl. 16. 19:32
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Igen, gondoltam. :))

Ki is próbáltam, egyelőre imádom, az illata isteni, és maga a púder eddig tökéletes. Szóval köszi neked, hogy feltetted ezt a kérdést, enélkül nem találtam volna rá. :))

2023. júl. 16. 22:05
 8/11 A kérdező kommentje:
Nagyon szívesen. Örülök, hogy tetszik. 😊 Update? Azóta is meg vagy vele elégedve? Már ha sokáig volt rajtad.
2023. júl. 17. 20:04
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen, sokáig volt rajtam. Tartós, és szépen mattítja az amúgy hamar zsírosodó arcomat. Az illatába szerelmes vagyok. Azt hiszem megvan az új kedvenc púderem, már 2-szer használtam, eddig imádom. :))
2023. júl. 18. 02:04
 10/11 A kérdező kommentje:
Ennek nagyon örülök, használd egészséggel 😊❤
2023. júl. 19. 09:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!