Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » A Notino valóban hamis parfümö...

A Notino valóban hamis parfümöket árul?

Figyelt kérdés

[link]

ezt a parfümöt Douglasban vagy Müllerben majdnem kétszeres áron lehet megvenni, és kommentek között a terméknél olvastam, hogy nem eredeti? vagy megkérdőjelezhető az eredetiség. Van valakinek tapasztalata? Tényleg hamis amit árulnak?

2023. júl. 10. 15:43
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

7-es

Leírom én azt, ahogyan jártam. Bementem a Douglas-ba, Találtam egy jó kis parfümöt, fújtam a csíkra, irtózatosan tetszett, aztán fújtam a kezemre is. Isteni nyári illatnak éreztem. Aztán nem szaglásztam tovább a kezemet, csíkot is eldobtam, mivel azt hittem álmaim parfümjét megtaláltam, ezért megrendeltem a notinoról, harmadáron. Meg is érkezett, kibontottam, a cső nem látszik az üvegben, annyira átlátszó, a doboz profi, üveg is profi, aztán fújtam belőle. Hát teljesen ledöbbentem, másmilyen illatra emlékeztem. Ezt nem rendeltem volna meg alapból. Mivel mondom, nem annyira drága volt, különösebben nem idegesítettem magam, de azért ott mocorgott a fejemben. Egyébként a parfümöt magamra fújva másnap is lehetett érezni. De csak nem hagyott nyugodni a történet, Aztán egy hét múlva annak a márkának az összes parfümje eltűnt a notinoról. Még gyanúsabb lett. Aztán fogtam magam, visszamentem az üzletbe megszagolni újra. Fújtam a csuklómra ismét, aztán a papírcsíkra is, vittem haza azt is. Otthon a notinos parfümből is fújtam a csuklómra, illetve a papír másik végére. Meg kell mondanom, a két illat tartóssága illatösszetétele teljesen egyezett. A dobot, a felirat, ábrák, minden. Akkor a boltban teljesen más illatot éreztem, valószínűleg azért, mert annyi parfüm volt a levegőben. Ha nem velem történik, el sem hiszem. Egyébként nem rossz illat, meg is kedveltem, így 35 ezer helyett 12-ért van egy eredetim. Rendeltem egy másik parfit is, az is eredeti. Kolléganőm tavaly rendelt tőlük kettőt, LVB volt az egyik, egész nap lehetett érezni az irodában. Szemfestéket rendeltem előzőleg tőlük, az is eredeti volt, mert később itthon már nem lehetett kapni náluk sem, így Spanyolországból rendeltem újra, teljesen egyezett a kettő. Nem védeni akarom őket, de elképzelhető, amit olvastam, hogy van aki megrendeli, aztán hamisítványt küld vissza, azt értékesítik tovább. Nyilván rendelek majd még, persze nem 80 ezres parfit, aztán kiderül hosszabb távon. Olaplex esetében olvastam, hogy az tényleg hamis volt náluk, így én is kételkedtek. Az viszont jó, hogy bontottan is vissza lehet küldeni a parfümöt, így max a postát bukja az ember.

dec. 14. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!