Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ugy is elmehetek piercinget...

Ugy is elmehetek piercinget szurattatni, hogy viszek hozzá ékszert?

Figyelt kérdés
Van itthon egy titanium piercingem, régebben vettem de akkor nem tudtam beletenni a fülembe mert nem volt szabad hely benne, viszont most eszembe jutott hogy szeretnék még piercinget és itthon inkább nem kiserleteznek vele. Van már több piercing is a fülemben, az a kérdés hogyha bemegyek a westendbe piercingeshez és mondom hogy úgy szeretnék helixet, hogy hoztam hozzá ékszert akkor azt úgyis lehet? Olvastam hogy 6 ezerért szúrják át, gondolom ebben az ékszer ára nincs benne, de ha azt viszek akkor gondolom így 6 ezer lenne a vége. Természetesen őket is megkerdezem majd. Köszi előre is a válaszokat!

2023. júl. 7. 00:05
 1/5 anonim ***** válasza:
Őket kérdezd meg de nagy eséllyel nem.
2023. júl. 7. 09:12
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudok olyanról, hogy csak a szúrás tartozik csak bele az árba az ékszer pedig nem. Elég fura lenne így. Szerintem nem fogják beletenni azt amit viszel, de tényleg csak ők fogják tudni ezt megmondani.
2023. júl. 7. 13:54
 3/5 anonim ***** válasza:
Általában az árban benne van az ékszer, nekem van jó pár piercingem, és én még sosem találkoztam olyannal, hogy a végén kiderült hogy az ékszerért még pluszban kell fizetni. Szóval ha azt írják hogy 6 ezer a szúrás, akkor az 6 ezer, nem lesz több az ékszerrel sem. Amúgy szerintem se nem annyira vevőek arra, hogy hozott ékszerrel csinálják.
2023. júl. 7. 16:10
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ilyet nem lehet. Meg én azt vallom, hogy sterilebb ha az ékszert is ott veszik elő.
2023. júl. 8. 19:00
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem lehetett, de csak amiatt nem mert amit akartam vinni az csere piercing volt😅
2023. júl. 8. 19:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!