Hol tudok minőségi piercinget venni?
Figyelt kérdés
Nem rég szúrtak nekem conch piercinget és szeretnék majd bele vásárolni más ékszert, ha begyógyult. Ti melyik boltot vagy online shop-ot ajánljátok, ahonnan vásároltatok már és meg voltatok vele elégedve? A személyes vásárlásnak jobban örülnék, de persze online is szívesen vásárolok. Budapesti vagyok, de Székesfehérvárra is sokat járok, szóval valahonnan erre felé szeretnék valami boltot nézni. Köszi előre is:)2023. jún. 30. 21:23
1/3 anonim válasza:
Én Hallmark-piercing oldaláról rendeltem kb egy éve, jó minőség, bár azóta elég sokat drágult.
3/3 anonim válasza:
bodymod, crazy factory, ekszer. eshop. hu amik nekem beválltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!