Maybelline Colossal volume (sárga) vagy Falsies (lila)? (bővebben lent, légyszi minnél többen írjatok)
Szeretnék beruházni egy ilyen,középkategóriás spirálba és erről a kettőről jókat halottam.
Melyik az,amelyik jobban dúsít,hosszít és esetleg göndörít is?Melyik mennyire tartós?Mennyi az eredeti áruk,csak mert az egyik boltban most akciós és össze szeretném hasonlítani.?
Egyébként kontaktlencsés vagyok,akkor használhatom ezeket,nem?
A válaszokat előre is köszönöm. :)
köszi szépen :)
valahol azt olvastam,hogy a lila nem göndörít,csak a sárga.akkor mégis a lila jobb?
Nekem is volt mindkettő. Mindegyiket ajánlom. A sárga talán egy picivel jobban dúsit, de a lila viszont göndörit is. Ha szemerkélő esőben sétálsz, a lila tovább birja mint a sárga. Én is kontaktlencsés vagyok, és sosem volt velük problémám. Az igazán szép hatásért több rétegben kell felvinned. Ha már választani kell, a lilát egy picit jobban ajánlom. Ne vizállót vegyél, mert az letörheti a pilláidat, ugyanis szárit.
Összegezve: LILA
Éppen annyira birja az esőt, amennyire kell, könnyű lemosni, ivelt, dús pillákat csinál. Még a csomagolása is szebb. :)
Kedves A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 20:32!
Meg tudnád mondani,hogy szerinted a sárga miért jobb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!