Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Egy egyszerű szempilla spiráll...

Egy egyszerű szempilla spirállal hogyan tudnám megnagyobbitani a szempilláimat?

Figyelt kérdés
2008. dec. 30. 18:12
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha kifested vele a szempilláid, így a végei is látszódni fognak, amik világosak.
2008. dec. 30. 18:25
 2/6 anonim ***** válasza:
szempillahosszabbítóspirál,amin ez a szöveg is rajta van,hogy LONG LASH.. tényleg optikailag meghosszabbítja a szempillákat,én 15 éve csak olyat használok.
2008. dec. 30. 19:56
 3/6 A kérdező kommentje:
köszönöm:D
2008. dec. 31. 11:46
 4/6 anonim ***** válasza:

Minőségi spirált használj, a középkategória kb. 2000 Ft-nál kezdődik, ennél alább ne add.

Ha rám hallgatsz. L'Oréal Volume Shocking vagy Telescopic :) ! Csodát tesz!

2009. jan. 1. 01:54
 5/6 anonim ***** válasza:
Valóban számít a minőség, bár én találtam már olcsóbb kategóriában is jó minőségűt. Ha drogériában veszed, akkor jó minőségűt kapsz, ártól függetlenül, persze mondjuk egy Miss Sporty utol sem érhet egy Astor vagy Maxfactor spirált. A hosszabbító spirállal fesd be a felső szempillasort valamint az alsó szempillák közül a külső szemzugnál lévőket. Hagyd egy percig száradni, majd fesd be még egy soron a felső szempillákat. Ki is fésülheted őket egy szempillafésűvel, hogy szépen álljanak. Koromfekete spirált használj. Jó munkát! :)
2009. jan. 4. 16:03
 6/6 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy az olcsóbbak, még ha meg is hosszítják a pilláidat, gyakrabban kenődnek. Gondolom, nem akarsz pandamaci-tekintet :) ?
2009. jan. 5. 00:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!