Hölgyek, mennyibe kerül a legdrágább fülbevaló párotok?
Figyelt kérdés
A kérdés adott :)2023. jún. 18. 20:47
12/21 anonim válasza:
Valószínűleg az ovis koromtól tizenkét éves koromig családi nyomásra hordott pici pirosvirágos aranyfülbevalóm a legdrágább, de azt azóta nem hordtam. Talán ötezer volt a valaha volt ezüst helixem, amúgy bizsut vagy rozsdamentes acélt hordok 300-2000 közötti árkategória mind.
13/21 anonim válasza:
20.000-30.000 ft
Allergiás vagyok a bizsukra, szóval csak arany-ezüst cuccokat tudok hordani, így sajnos a nagyon olcsó cuccokról lecsúsztam:(
14/21 anonim válasza:
Nem hordok fülbevalót, nem lett kilyukasztva a fülem, magamnak meg nem érzek rá késztetést, hogy megcsináljam. Nyakláncokat meg a gyűrűket szeretem inkább.
15/21 anonim válasza:
100.000 Ft körüli arany fülbevaló amit kaptam.
17/21 anonim válasza:
Talán 10e volt. 1-1 centis fültágító 😂
18/21 anonim válasza:
6 millió forint, dédanyám gyémántokkal kirakott smaragd fülbevalója amit örökségbe hagyott, nemrég becsültettük fel aukciós házban.
20/21 anonim válasza:
Kb 4000 ft körül lehetett talán, még évekkel ezelőtt vettem. (Sima dísztelen kicsi titánium karika)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!