Èdeskés(nem émelyítő)/ “friss illatú”, tartós női parfüm? Ki mit hasznàl?
Napi viseletre kell vagy különleges alkalomra?
Elegánsabb, vagy lazább szetthez?
Évszak?
Korod?
25/f
Ez különleges is, itt nagyon olcsó is (bár én nem innen rendeltem, nem tudom megbízható oldal e)…
A nővéremnek vettem és neki bevált. Ősszel, télen és picit visszafogva nyáron is hordható napszaktól függetlenül…
A másik amit tudok ajánlani, bár elég drága (szerintem megéri) az a Memo African Leather. Én magam is használom férfiként… Uniszex illat, abból is picit férfiasabbnak szokták mondani… De szerintem egy nőn nagyon szexi és vagány tudna lenni.
Nagyon bőrös és a “csípős” kardamon is kiérződik.
Télen és ősszel napszaktól függetlenül hordható, valamint jó még hűvösebb tavaszi estékre.
Nyári parfümből nem tudok írni kifejezetten különlegesebbet, szerintem nagy melegben a minél visszafogottabb illatok a jók.
Ariana Grande - Ari
Tudom, hogy celeb illat de ennek ellenére is valami fenomenális és nagyon szexi.
Egyszerre édes és friss. Ha a ruhámra is fújok, tényleg egész nap tart.
Zara: Femme (37 N)
6 éve fedeztem fel. Azóta csak ezt használom. Nem nagyon drága, viszont tartós es finom, kellemes. Én nagyon szeretem. A férjem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!