Vinted-en mertek venni szépségápolási termékeket, pl arckrémeket?
Rákerestem pl a Vichy-re, és az első gondolatom az volt, hogy ha nem is hamisítvány, legalábbis eredetileg nem az volt, de ki tudja, most mi van benne. Simán lehet, hogy a krémet elhasználta, és egy olcsó gagyi krémmel utántöltötte. Egy tubusosnál nyilván nem lehet ezt megjátszani, de a legtöbb tégelyes, azoknál igen. A papírdoboznak sincs semmi baja, fólia meg nincs rajta még a boltban sem.
Az lehetséges, hogy egyik-másik eladó ajándékba kapta, vagy nyerte, vagy ilyesmi, de hogy mindenki, az kizárt. Hacsak nem lopott, akkor nem tudom, hogyan tudja ilyen sok ember olcsóbban adni.
Mit gondoltok erről? Be mernétek vállalni?
A legutolsó gondolatom lenne, hogy valaki a drága krém dobozát utántölti gatyival - főleg mert egy arcápolás nem feltétlenül kell drága legyen, nem ezen múlik a hatásossága.
Engem jobban aggasztana, hogy mikor nyitotta ki. A legtöbb ember nem tartja be azt, hogy egy krém felnyitás után meddig jó, ami persze lehet elhanyagolható tényező egy testápolónál ha fél évvel tovább tart elhasználni, de egy arckrémnél vagy mondjuk egy szérumnál ezzel nem kísérleteznék.
Elvileg nem használtak. Legalábbis a szabályzat tiltja. De ezért írtam, hogy egy téégelyes krémnél ezt nem lehet megállapítani.
Sok mindent láttam már, és nem véletlenül jutott eszembe a dolog. Egy barátnőm megjátszotta ezt egy csomaggal, kicserélte a tartalmakat, majd visszaküldte a csomagot. Ez egy tusfürdővel, egy krémmel simán megjátszható.
Na mindegy, végülis letettem erről, legalább fél évig elég egy arckrém, inkább megveszem patikában, 5 helyett 8 ezerért, annyira nem nagy a különbség, de legalább biztos eredeti.
Szemely szerint én nem mernék ilyet használni. Én Elesse krémet használok és teljes mértékben megvagyok vele elégedve. Találtam róla egy blogcikekt ha valakit érdekel:
:D :D :D
Én Vichy-t nézegettem, de végül nem vettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!