Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Jól áll nekem ez a smink?

Jól áll nekem ez a smink?

Figyelt kérdés
[link]
2010. okt. 10. 16:55
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
2010. okt. 10. 21:37
 12/17 anonim válasza:
Egyetértek a korábbi kommentezővel. Ez egy teljesen egyszerű kihúzás feketével, ami nem rossz, de extra az égadta világon semmi nincs benne. Valószínűleg most kezdhetsz majd elkezdeni komolyabban sminkelni. Ha extrát szeretnél, akkor keress rá az arab sminkekre. Mondjuk én már rég hozzájuk szoktam, és hordom őket nap mint nap.
2010. okt. 10. 22:15
 13/17 anonim ***** válasza:
Szerintem ennél erősebben is kikenheted magad nyugodtan.
2010. okt. 11. 10:14
 14/17 anonim ***** válasza:
jól áll használd nyugodtan hétköznapra is...bár ha nem érzed magad kényelmesen, akkor először csak buliba és később hétköznapra és akkor buliba extrábbat;)
2010. okt. 11. 11:16
 15/17 anonim ***** válasza:
64%

"Ez smink? Én semmi extrát nem látok..az utcán minden második tini lány így néz ki."

Legalább nem keni úgy ki magát, mint egy sarki k.rva.

Nincs tele az arca hányadék dolgokkal;)

Mert Ti, akik rendesen kisminkelitek magatokat, egyszerűen, látszik rajtatok, hogy csak egy adag, büdös vakolat van rajtatok, ami irritáló és gusztustalan.

Ez a SMINK, ami a lányon van, pedig konszolidált és szép:)

24/L

2010. okt. 15. 18:28
 16/17 anonim ***** válasza:
nekem nem engedi hogy megnézzem a képeket! pedig kiváncsi vgayok!
2010. okt. 22. 19:05
 17/17 anonim ***** válasza:
nekem sem engedi =(
2010. okt. 22. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!