Férfiak, bejön egy fiatal lányon a köldök piercing vagy taszító?
Egyszerű, sima ékszerre gondoltam, nem karika meg nem az a lógós, csicsás fajta, és normál/vékony testalkatú, lapos hasú lányon. Nem most csináltatom meg, de majd szeretnék. Nem a pasik miatt, hiszen nem is látszik mások számára (max a strandon), de nem tudom, hogy ha lenne barátom vagy lefeküdnék valakivel és meglátná, vajon hogy reagálna.
(termeszetesen nem idegenek véleménye alapján fogom megcsináltatni, csak kíváncsiság)
Akinek ilyen a stílusa, és úgy érzi jól magát oké, biztos találni fog egy olyat akinek bejön. Viszont nekem az ilyen stílusú lányok nem nekem valók, tényleg meghagynám másnak. :)
Valószínűleg egy ilyen lánynak nem is én lennék az esete
Nekem egyáltalán nem jön be, mint ahogy a többi fém alkatrész sem.
De mondjuk emiatt azért nem dobnám a barátnőmet.
Csináltattál végül? Szerintem nagyon szexi tud lenni és semmiképpen sem zavaró. Max ha nem tetszik vagy zavar kiveszed. Ha egy fiúnak tetszel, és normális, akkor nem fogja érdekelni mi van a hasadon.
25/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!