Ha az adott rúzst két éve nem használtam az még jó vagy már nem?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 30. 11:48
1/4 Noren1989 válasza:
Nem rémlik, h egy évnél hosszabb eltarthatósàga lenne bàrmelyiknek.
2/4 Metionin válasza:
Lehet kövezni de én használom, ha nem láthatóan avas. Ritka, hogy ne fogyjon el a rúzsom 2 év alatt de ha színre, állagra, szagra nem változott, akkor használhatónak ítélem. Btw hűtőben tartom azokat, amiket ritkábban kenek fel, lehet ez közrejátszik.
3/4 anonim válasza:
A legtöbb rúzs szerintem 2 évig alapból jó. Mármint, most amúgy le is csekkoltam a rúzsaimat, csakhogy nehogy valami nagy butaságot mondjak, és az összes rúzsomon 24 hónapot ír felbontás utántól, de van, amelyiken 36-ot. Szóval alapjáraton véve egy rúzsnak 2 év után nem kéne, hogy baja legyen. De amúgy szerintem is ilyenkor azt nézd meg, hogy nem-e büdös, nem-e lett fura állaga. Ha nem, akkor használd.
4/4 anonim válasza:
A tubus alján van egy doboz kinézetű ábra, és benne egy szám. Ez megmondja, hogy a felbontás után mennyivel romlik meg.
A rúzsok, szájfények 60-80 százaléka a gyomrodban köt ki, és attól hogy nem avas, lehet benne valami ami elkezd bomlani, vagy valami baktérium elkezdett nőni benne.
De ettől független természetesen nekem is van lejárt sminkem, ki kéne dobnom nekem is. Drága volt, ajándékba kaptam, szóval nem teszem. De mondjuk nem is hordom őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!