Nostrill piercing jobb vagy bal oldal?
Figyelt kérdés
Milyen jelentése van annak, hogyha a nostrill piercingemet bal oldalra csináltatom, vagy jobb oldalra? Biztos vagyok benne hogy ez egyfajta szimbólum is és mind a kettőnek van jelentése.2023. ápr. 9. 23:32
1/7 anonim válasza:
Hiaba vagy biztos benne, nincs a vilagon semmi jelentese egyik vagy masik oldalnak se. Oda rakatod, ahova jobban tetszik.
Amugy ez pontosan hogy' is jon a gyerekvallalas, neveles temakorbe?
2/7 A kérdező kommentje:
Oké, értem..
Nem a gyerekvallalas temakörben van a kérdésem.
2023. ápr. 10. 09:49
3/7 anonim válasza:
#2 most mar nem, mert valami jotet lelek atrakatta.
Mondjuk ettol nem lett kisebb h.lyeseg, de legalabb a topic mar jo.
4/7 A kérdező kommentje:
mondom, eddig sem ott volt, max nálad volt valami gebasz:) te nagyon okos
2023. ápr. 12. 09:26
5/7 anonim válasza:
Semmi jelentése nincs, ahol jobban áll. Én szeretnék majd csináltatni egyet, azt gondoltam, jobb oldalra, de vettem egy műpiercinget és bal oldalon jobban áll, úgyhogy oda fogom szúratni.
6/7 A kérdező kommentje:
Igazából nekem is van nostrill pc-m, 1 éve szúrtam magamnak, és a bal oldalon van, mert jobban szeretem azt a profilom és a jobb fülembe van 3 ékszerem is, nostrillal együtt meg már kicsit sok lett volna szerintem. Viszont akkor még nem gondoltam arra, hogy esetleg lehet valami jelentése, de akkor nincsen. Köszönöm a válaszokat!:)
2023. ápr. 20. 17:13
7/7 anonim válasza:
A krisnások azt tartják, hogy bal oldalon viselve csökkenti, jobb oldalon pedig növeli a nemi vágyat. Évek óta van piercing az orromban, nem ez alapján választottam oldalt, és nem is tapasztalom, hogy ez igaz lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!