Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Pandora karkötőhöz milyen...

Pandora karkötőhöz milyen charmot vehetek?

Figyelt kérdés
Kaptam születésnapomra egy pandora karkötőt, viszont ahogy elnéztem a charmok elég drágák hozzá amik pandora jelzésüek, de láttam csoportokba olyanokat, akik S925-ös jelzésesű másolatokat árulnak, és fele annyi. Azok vajon kompatibilisek a pandorával? Valóban ezüstből vannak? Nem tesznek kárt a karkötőben? Megéri azt venni az eredeti helyett?

2023. ápr. 9. 22:47
 1/5 anonim ***** válasza:
26%

Kompatibilisek, de minek? Azok valószínűleg nem azért s925-ösök, mert valóban ezüstök, hanem azért mert így kevésbé szúrja ki idegen a hamisítványt.

De azok bizony hamisak. Kompatibilisek, de minek vennél egy jó minőségű karkötőre bizsut?

2023. ápr. 10. 06:44
 2/5 anonim ***** válasza:
Én a Ragyogj.hu oldalról rendeltem charmokat, sokkal olcsóbban. Nemesacélból vannak, mint a kanalak, villák stb, szóval még kevésbé kopnak, mint az ezüst. Szépek is, szóval én simán hordom az eredeti Pandora charmommal együtt. Szerintem ha nincs rá sok pénzed, megéri, persze meg kell válogatni honnan rendel az ember, bizsut nem érdemes, mert hamar befeketedik. Ezekkel nekem jó tapasztalatom van, évek óta meg van és semmi baja. [link]
2023. ápr. 24. 16:56
 3/5 anonim ***** válasza:
Ja, most látom, hogy sok ezüstből van, szóval így meg főleg megéri. A Pandoránál sokszor a márkanevet, designt, az influencerek fizetését fizeted meg és nem azt, hogy sokkal jobb minőséget kapsz. Persze jó minőségű ékszereket gyárt a Pandora, de lehet kapni olcsóbban hasonlóan jót.
2023. ápr. 24. 16:58
 4/5 anonim ***** válasza:
4-es: Ebben a boltba a charmok olyan áron vannak mint a pandorába...
2023. ápr. 24. 18:21
 5/5 anonim ***** válasza:
Valamivel olcsóbbak is vannak, de az igaz, hogy felmentek az áraik. Mikor én vettem kb 3-4 éve én 2 charmért fizettem 4 ezret szállítással együtt. Sajnos úgy tűnik az infláció erre is kihat. :(
2023. ápr. 24. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!