Hány évesen lehet orrpiercinget csináltatni?
Figyelt kérdés
13/L2010. okt. 8. 14:00
1/7 anonim válasza:
Hát ez a te döntésed :) Beszéld meg a szüleiddel, hogy megengedik-e és ha igen, szerintem semmi akadálya. Én 15 voltam mikor megcsináltattam, mert akkor jött rám a piercingezhetnék xD
2/7 A kérdező kommentje:
Én igazából most szeretnék egy orr pc-t de nagyon!!
Anyukám még nem biztos hogy megengedi mert azt mondja hogy túl fiatal vagyok és meg fogom bánni.
De lehet hogy ráveszem még.:)De akkor nem gáz 13 évesen?
2010. okt. 8. 14:29
3/7 anonim válasza:
Első vagyok. Figyelj, szerintem az orrpiercing nem olyan gázos mint a többi. Olyan mint egy fülbevaló :) Pici és szép. Persze először engem is h*lyének néztek anyuék, de utána nekik is megtetszett. Egy pici kő, szerintem nagyon ízléses tud lenni =) Csak ne szúrd ki a szemüket egy nagy karikával, mert akk biztos kiszaladnak a világból xD
4/7 A kérdező kommentje:
Igen énis csak egy ilyen kis követ szertenék semmi komolyat.:)
2010. okt. 8. 14:57
5/7 anonim válasza:
Nekem volt 13 évesen de én nagyon megbántam,még a nyári vakáció előtt pár héttel csináltam meg arról ne is beszéljünk,hogy este mindig kiszakítottam /az a gömb végű volt/ és egyszer beforrt .
14/l
6/7 anonim válasza:
Te most irtál ki megint egy kérdést evvel kapcsolatban nem igaz? Ha ennyire bizonytalan vagy akkor ne csináltass:) Amúgy szülöi engedéllyel lehet..Nekem is 14évesen és KISZEDTEM egy év mulva:) ne legyen, gyerek vagy még!
7/7 A kérdező kommentje:
aha én irtam a másikat is.
de csak azért mert erre senki nem válaszolt.:)
2010. okt. 10. 19:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!