Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogyan kell megtisztítni az...

Hogyan kell megtisztítni az arcot az alapozó előtt?

Figyelt kérdés

Vannak krémeim, mindegy milyet viszek fel előtte? Vagy bármit nem lehet feltenni? Én reggelente szoktam, előtte megmossam az arcom?

Valamint rimmel alapozót használok azt a nagy piros kupakost.

2023. ápr. 5. 18:08
 1/8 anonim ***** válasza:
Én reggelente csak micellás vízzel törlöm át a bőröm, mert a víz nagyon kiszárítja. Utána hidratáló tonik, Revox Q10 szérum, EUK szérum, SPF, és alapozó.
2023. ápr. 5. 18:23
 2/8 anonim válasza:
96%
A micellás vizet is épp ugyanúgy lekell mosni vizzel, mint az arclemosót
2023. ápr. 5. 18:25
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
Nem kell lemosni. Le lehet, de nem kell.
2023. ápr. 5. 19:05
 4/8 anonim válasza:
2023. ápr. 5. 20:22
 5/8 anonim ***** válasza:
31%
Nagyon cuki a cikk, de én ezer helyen utánaolvastam, angolul, és az a konszenzus, hogy ha rosszul érzed a bőrödön, akkor mosd le, de nem muszáj. Nekem 15 éve működik lemosás nélkül, de köszönöm a kéretlen okoskodást.
2023. ápr. 5. 20:59
 6/8 anonim ***** válasza:
91%
#5 te egy igazi pökhendi seggarc vagy. (Nem én küldtem neked a cikket)
2023. ápr. 5. 23:48
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
Válaszoltam a kérdezőnek, erre belém kötöttél, és én vagyok a seggarc, nem te?
2023. ápr. 5. 23:51
 8/8 anonim ***** válasza:
Én arctisztító tejjel szoktam megtisztítani az arcomat, aztán egy ilyen arctisztító tonik, majd fényvédő. Nekem ennyi. Én nem szoktam külön hidratálót használni jelenleg, mert a fényvédőm elég jól hidratál amúgy, illetve sajnos ha bármit felkenek a fényvédőm előtt, akkor a fényvédőm hajlamos kukacosodni... :) De egyébként én azt mondanám, hogy arctisztító (akár arctisztító tej, vagy hab, de micellás víz is jó.. amit preferálsz), hidratáló, fényvédő, alapozó.
2023. ápr. 6. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!