Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hol találok ilyen karkötőt?...

Hol találok ilyen karkötőt? (kép lejjebb)

Figyelt kérdés

[link]

nem a csaj a lényeg, hanem a jobb kezén található karkötő:D

olyat hol lehet venni?

2010. okt. 8. 00:13
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
hát sztem ez nem karkötő! ez tetkó
2010. okt. 8. 06:45
 2/18 anonim ***** válasza:
igen, az tetkó piercinggel
2010. okt. 8. 07:14
 3/18 anonim ***** válasza:
0%
úristen, ez nő????
2010. okt. 8. 09:27
 4/18 anonim ***** válasza:

jézusom de undorító ez a nő :/

hová tart a világ?!

2010. okt. 8. 15:11
 5/18 anonim ***** válasza:
45%
az nem tetkó piercinggel, hanem karperec és a két végén van egy nagy bogyó és nemérnek össze a végei
2010. okt. 8. 16:52
 6/18 anonim ***** válasza:
pont ettem..
2010. okt. 8. 19:58
 7/18 anonim ***** válasza:
Hátnemtudom... Nekem az a karika jutott eszembe róla, amit a bikák orrába szoktak tenni... De nem tudom, hogy vehetnél ilyet.
2010. okt. 8. 22:06
 8/18 anonim ***** válasza:

hát az egyáltalán nem karperec! és a többi fekete is a kezén "csak" karperec? te sem láttál még tetoválást...

ha valóban karperec lenne, aminek nem ér össze a vége, akkor nem követné ennyi a keze vonalát, erősebb lenne a színe (nem fakó fekete) és látszana, h van valami a kezén.

a bigyók rajta meg piercingek (ha így nevezik őket), úgy vannak beültetve a bőre alá. ha az karkötő, akkor a fején levő 2 szarvacska mi? esetleg hajpánt?

2010. okt. 9. 11:21
 9/18 anonim ***** válasza:

te nagyonhülyevagy utolsó

nem a tetkókra értettem, tudom hogy azok tetkók a kezén

arra a fém valamire, láttam már ilyen karperecet, nemeséld be nekem, azt se tudod, hogy miről van szó

temég nemláttál deén igen

2010. okt. 9. 12:00
 10/18 anonim ***** válasza:

aki hülye, az te vagy! meséld már el, hogy azok a fém bigyók, hogyan maradnak meg a kezén? mert én semmit sem látok, ami összefogná őket és azt kétlem, hogy oda vannak ragasztva!

tegyük fel, hogy összefogja egy átlátszó karperec, de az mégsem lehet láthatatlan, látszana az is, de itt nem látszik semmi! esetleg egy fekete cérnaszálra vannak felfűzve?

2010. okt. 9. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!