Hölgyek! Mit szólnátok, ha meglátnátok egy ilyen órát egy férfi karján?
2023. márc. 31. 15:14
11/23 A kérdező kommentje:
10
Oké de ez a világ legdrágább órája és nincs belőle másik. Lehet hogy csak egy órakedvelő akinek kicsit jobban megy anyagilag.
2023. márc. 31. 16:36
12/23 anonim válasza:
Elborzadnék!
Teljesen mindegy mennyibe kerül valami, pár milliárdos dolog ugyanúgy lehet borzalmas, mint egy párszázas!
13/23 anonim válasza:
10es vagyok, és? Kit érdekel. Nem akarok egy társaságban lenni az ilyen órakedvelőkkel akik pénzzel vásárolnak presztízst. Mindenki tudja, hogy hol vannak a prioritásaik.
14/23 anonim válasza:
Én ezt értem, hogy nincs másik. Ha neki egy olyan óra kell, ami a világon másnak nincs, akkir vegye meg, de ne hordja, mert 1.k.rvaronda, 2. ordít hogy magamutogató pénzzel felvágó farok.
Lehet normális értekrenddel, nem mások pofájába tolva is gazdagnak lenni. Az sokkal szimpibb.
15/23 anonim válasza:
Elég ízléstelenül néz ki. Nem érdekel, hogy mennyire drága, attól még nem lesz szebb.
17/23 anonim válasza:
Kezdjük ott, hogy ez nem óra, hanem egy giccses karkötő, amiben van két mutató is.
18/23 anonim válasza:
Nekem erről egy arab sejk jut eszembe. Illene hozzá az a fehér földig érő ruha.
20/23 anonim válasza:
Ez egyertelmuen noi ora. Tutira vennem,h buza.
Azt hinnem,h a kinai piacon vette. 😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!