Fekete hajú lányok ti mivel csináljátok meg a szemöldökötöket?
Figyelt kérdés
keresek valami jó, tartós szemöldökceruzát, vagy pomádét, vagy akármit de csak barnák vannak....2023. márc. 24. 19:35
1/4 anonim válasza:
Már hogy ne lenne fekete szemöldökceruza? Én kb.10 éve azt használok. Legtöbbször essence, de a legtöbb márkának van fekete szemöldökceruzája.
2/4 anonim válasza:
Barnat szoktam venni : a maybellinnek van kis kerek dobozos szemoldok zseleje. Van szurkebe is.
Nem feketevel huzom ki mostanaban es jobb.
4/4 anonim válasza:
Igaz nincs fekete hajam, barna hajam van.
De még a sminkesek is mondják sose feleketével csináld! Sötétbarna gel pomedeval szoktam, pedig a szemöldököm fekete, és nagyon jó így nem üt el semmi csak jól dolgozd el satirozd el az elejét stb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!