Nem néz ki gázul? :D

Figyelt kérdés
ha van a hasamon 2 anyajegy akkor nem néz ki hülyén a köldökpc? kortnemet pls:D köszi:)
2010. okt. 6. 19:48
1 2
 1/11 anonim válasza:
89%

Sztem mindenféleképpen hülyén áll mindenkinek... :)

17/F

2010. okt. 6. 19:53
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát ,ha nagyon felűnőek és nem akarod őket mutogatni, akkor sztem válassz más helyet a PCnek. De ha téged nem zavar,akkor miért ne:D
2010. okt. 6. 19:53
 3/11 anonim ***** válasza:
56%
:)) Hát kissé gáz! Amúgy alapból az gáz, hogy most akarsz csináltatni, mikor már rég nem divat!
2010. okt. 6. 19:58
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

az utolsó egy divatajom

ha neked tetszik akkor hordjad

2010. okt. 6. 19:58
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
igy igaz:)
2010. okt. 6. 20:05
 6/11 anonim ***** válasza:
75%

Nekem van köldök pc-m.

Attól függ milyet választassz, meg hol van az anyajegy. A kicsi, és szolid nem feltünő, de mivel szeretnéd mégis van. A csillogós, nagy inkább vonzza a szemet és óhatatlan, hogy ne tévedjen az anyajegyre is. Viszont gondolom a strandon ugyanúgy "kiteszed" a hasad, és akkor is látszik az anyajegy. Akkor nem tök mind1? :) Vagy haspólónál is... A köldök pc meg olyan dolog, hogyha eddig nem tetted ki a hasad ez miatt, a pc miatt sem kell. Attól lehet és nem muszáj mindenkinek látnia. :)

17/L

2010. okt. 6. 20:10
 7/11 anonim ***** válasza:
49%
Már tényleg nem divat a köldök pc ?:O:O:O:O:OO
2010. okt. 6. 21:46
 8/11 anonim ***** válasza:
72%

Ez hülyeség, hogy nem divat....az összes piercing közül szerintem a köldök piercing a legnőiesebb, nem megy ki a divatból, mint pl. a karika-fülbevaló.

Sokan írták már előttem, de tényleg az a lényeg, hogy Neked tetszik-e. Ha igen, csináltasd meg, ne másokkal foglalkozz, az a 2 kis anyajegy meg ne tántorítson el, szerintem nincs Vele semmi baj. :)

2010. okt. 6. 22:00
 9/11 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat.. húhaa nemdivat:D ha tényleg nem az akkor se érdekel mert nekem tetszik:) hát remélem nem fog hülyén kinézni:) ja és mindenkit felpontoztam:D
2010. okt. 6. 22:21
 10/11 anonim válasza:
100%
Az anyajegy természetes dolog, nem is nézhet ki hülyén. A piercing meg egy művi dolog. Állítólag a baromi nőies. Szerintem meg nem a piercing teszi a nőt.
2010. okt. 7. 10:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!