Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Youtubon érdesem magadnak...

Youtubon érdesem magadnak sminket késziteni vagy legelőször szakértőhöz menjek?

Figyelt kérdés
Első alkalom lenne a használata szóval nem kéne elrontanom .tudom a kérdés már megkivánja más segitségét de kinek hogy sikerült először magának.a válaszokat előre is köszönöm a bunkoságot pedig mellőzzük ha lehet tényleg első alkalom lenne a smink.

2023. márc. 7. 02:19
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

nincs szükséged másra, h segítsen elkészítened a sminked. nem egy bonyolult dolog és ha más csinálja neked, akkor nem tanulsz belőle semmit.

elsőre senki se csinálja meg tökéletesen, gyakorolni kell

tipp: nézz olyan videókat ahol a lánynak hasonló arca van mint neked, úgy jobban átlátod h mi fog jól mutatni rajtad és nem kell mindenből a legmárkásabb,legdrágább kencét választani, de azért figyelj rá h ne szart kenj az arcodra

2023. márc. 7. 04:51
 2/3 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm megprobálom
2023. márc. 7. 11:52
 3/3 anonim ***** válasza:

Kicsit érdekesen van megfogalmazva a kérdés, de amugy szerintem igen nézz ilyen sok témájú videót, és gyakorolj magadon otthon.

Felesleges "szakértőt" ezért felkeresni manapság telített a piac, minden csaj már sminkes akar lenni stb lehet szakszavakat használnak de legtöbb szakmai tapasztalatal sem tud többet mint aki csak otthon gyakorolt vagy hobbiból sminkel magának. Mindenki elkezdi valahol akit érdekel, én is régen anno 12 évesen csak próbálgattam. Mostmeg már tök szépen sminkelem magam viszonylag így lassan közeledve a 20-hoz :D de senki nem mondta hogy rosszul sminkelek, persze néha előfordul a baki, te is próbáld magadon.

2023. márc. 9. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!