Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Westend-es piercingesnél meg...

Westend-es piercingesnél meg úgy általában lehet olyat csinálni, hogy vitt ékszert tesznek bele a fülembe és nem olyat, amit ott választok?

Figyelt kérdés

Szeretnék 2 új piercinget ugyanabba a fülembe, egy helixet és egy rookot, meg a másik fülemben van egy conch és egy helix, amiket 3 hónapja szúrtak, azokat szeretném kicseréltetni, rendelnék hozzá ékszert, ezért gondoltam, hogy akkor már a frissekhez is vennék valamit. Csak azért kérdezem, mert eddig minden alkalommal ott választottam ékszert.

És a helix az most karika lenne (az előző talpas ékszer volt), tudom, hogy nem ajánlott elsőnek az, de tényleg annyira szörnyű? A mostani helixemmel semmi baj nem volt.

2023. febr. 21. 15:27
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

A westendet kerüld el messzire piercing szúrás témában.

A környéken rengeteg másik, értelmesebb, precízebb, jobb szalon és piercer dolgozik.

Karika elsőre igen, szőrnyű, patkó is. Nagyon lassan gyógyul vele és könnyebben gyullad be. Hidd el, tapasztalatból írom ezeket. A conch 3 hónap után otthon is simán cserélhető. A helixet én nem ajánlanám cserélni egyenes szárú ékszeren kívül másra, mert csak a baj lehet belőle. Várj még vele május-június körülig. Piercinget meg, ha már westend, akkor Apacsban vehetsz, de én jobb szeretem rendelni a minőség miatt.

2023. febr. 21. 18:53
 2/4 A kérdező kommentje:

Rendben, akkor elsőre nem karika lesz.

Conchnál csak attól tartok, bénázni fogok, nem bírom betenni, aztán benőne mire eljutnék valahova.

2023. febr. 21. 20:48
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Szia szerintem ne cserelj 3honapos piercinget.. Mar csak azert sem mert porc.. Minimum 6honapot javaslunk a csrrere. De van,hogy 1 evnek is elkell telnie mire 100% begyogyul.. Viszont abban igaza van az elozo hozzaszolonak,hogy a patko es karika tenyleg nem jo otlet. De ha szeretnel veluk meg honapokig kinlodni,akkor csereltesd. Mondjuk ha normalis a piercer es tudja mit csinal ki sem csereli,es o is elmondja ezt neked. En pl nem szurok hozott piercingel. Mert azert nem tudok feleloseget vallalni. Azert vallalok csak feleloseget,amit en szurok be,sajat piercingel,mert tudom milyen anyagbol van,jo helyrol van stb..
2023. febr. 22. 02:45
 4/4 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm szépen, persze akkor várok amíg biztosra begyógyul, meg nem hozott ékszerrel szúratok.
2023. febr. 22. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!