Ninafashion.hu-ról rendelt vki mostanában?
Figyelt kérdés
Nemtudom , hogy működik e még az oldal. Rendeltem tőlük és a várható szállítási idő október 1-re volt megadva..namármost ma 4.-e van, és még sehol semmi. Légyszi aki rendelt mostanában az írjon ,hogy megérkezett e neki a termék !!! köszi előre is.2010. okt. 4. 22:08
1/4 anonim válasza:
aha igen rendeltem egy hello kitty órát kb.1 hónapja.már ré megkellett volna jönnie.de nem jött azóta se.Már nem is fog!!!
2/4 anonim válasza:
Nekem se jött meg... szerintem bedőlt a cég.
3/4 anonim válasza:
Topicindítónk rendelését, 1db karórát 4-szer látom rendszerünkben. 3x lemondva, a 4. esetben pedig "vissza a feladónak" jelzéssel visszajött hozzánk (a futárnál jegyzőkönyv van a visszautasításról, illetve telefonos beszélgetésünkkor egyértelműen kérte a termék másnapi kiszállítását).
Ehhez képest e-maies megkeresésünkkor tagadja a telefonos beszélgetést, idézek a leveléből:
"Egyébként nemtudom kivel beszéltek, engem nem keresett meg senki. Valószínűleg más vette fel helyettem."
Azóta a megadott telefonszámon nem elérhető.
Tájékoztatásul megírnám, hogy ügyfélszolgálatunk hétköznap 9-18-ig várja hívasaitokat, e-mailjeiteket, sőt msn-es chat ablakunk is rendelkezésetekre áll! A cég NEM "dőlt be", működik! Üdv: Nina Fashion Webshop
4/4 anonim válasza:
Én rendeltem egy puma táskát és egy hét alatt megjött úgy, hogy nem volt raktáron:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!