Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mi lehet az az édes női...

Mi lehet az az édes női parfüm, amit mostanság mindenhol érezni?

Figyelt kérdés
Már rengeteg helyen megcsapott szinte ugyanaz az illat, de lehet, sőt valószínű, hogy nem ugyanaz a parfüm, csak ez most valami divat lett. Szinte alig érezni mást, csak édességet, de azt arcbavágóan. Esetleg még egy minimális füstös vagy fűszeres illat mellé, de volt, hogy popcornt éreztem, de csak minimálisan, a fő jegy a jellegtelen, brutál erős édesség volt.
2023. febr. 13. 00:26
 1/3 anonim ***** válasza:
95%
Paco Rabanne Pure XS - Erre abszolút illik a leírás, mert elég édes, és TÉNYLEG van benne popcorn jegy 😅. Azt viszont nem tudom, hogy jelenleg mennyire lehet népszerű. Én (egyelőre még) nem tapasztaltam, hogy mindenhol ezt érezni.
2023. febr. 14. 12:46
 2/3 anonim ***** válasza:
Chanel /: Modemoiselle
2023. febr. 15. 00:52
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi, jöhetnének még válaszok, nem degradálásból érdekelne, hanem én is ilyet akarok venni 🙂
2023. febr. 20. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!