Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen márkájú szemhélypúderek...

Milyen márkájú szemhélypúdereket használsz?

Figyelt kérdés
2010. okt. 4. 19:32
 1/7 anonim ***** válasza:
essence,loreal paris és rimmel london
2010. okt. 4. 19:40
 2/7 anonim ***** válasza:
Hát az olcsotol kezdve miss sporty essence a középkategorián keresztül loreal mannhattan astor rimmel a magas árkategoriásokig mindenem van mac lancomé .. de vannak 100ft-os sminkeim is pl my rose no namexD meg van color instutie az egy drága márka ...
2010. okt. 4. 19:49
 3/7 anonim ***** válasza:
második vagyok jool elirtam a dolgokat de főleg a the color institute na szal ze a neve xD
2010. okt. 4. 19:51
 4/7 anonim ***** válasza:
(könyörgöm:S szemhéJ!) jelenleg egy avonos a kedvencem. van manhattan, astor, loreal.
2010. okt. 4. 20:17
 5/7 anonim ***** válasza:
Avon, S-he Stylezone, Clinique (ismerőstől kaptam)-ezeket szoktam...ritkábban Basicet... meg vannak ilyen gagyi magazinhoz kapott meg Volare-típusú kínai szarok, azokat szinte soha (mindig elcsodálkozom, hogy miért nem dobtam még ki őket :D).
2010. okt. 4. 23:44
 6/7 anonim ***** válasza:
Jade, Bourjois, Nyx, miss sporty... sok fajta van.
2010. okt. 5. 16:24
 7/7 anonim válasza:

hú hát nekem is szinte minden féle van :D

essence től kezdve max factor,loreal,maybeline,astor,rimmel,mac,clinique

2010. okt. 6. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!