Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogy ment elsőre bal kézzel a...

Hogy ment elsőre bal kézzel a köröm festés?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Kezdő kormos vagyok

Vagyis megvettem magamnak a kormos cuccokat és még csak magamon próbálkozom.

Jobb kezes vagyok.

Most csináltam másodjára a körmöm

De bal kézzel nem nagyon megy a festés . Jobb kezel egyből sikerül a minta is. Ez gyakorlassal változni fog?

Vagy lehet hogy nem nekem való. Annyira szeretem csinálni. És mindig szomoru vagyok a végén . Légyszi ne nevessetek ki😃

2023. febr. 9. 14:25
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem csak gyakorlas kérdése.

Meg azért teljesen más magadnak megcsinalni, mint másnak.

A hajadat se tudod úgy megcsinalni, mintha fodrász csinálná.

2023. febr. 9. 16:09
 2/5 anonim ***** válasza:

Rosszul, de tényleg gyakorlás kérdése, ha szereted csinálni, akkor emiatt ne add fel. Nekem egyáltalán nem ügyes a bal kezem és sok gyakorlás kellett, de már azzal is meg tudom csinálni magamnak egészen jól. Sosem olyan jól, mint jobb kézzel, hiszen az is fejlődik, de már nem olyan látványos a különbség.

Amúgy ha később másnak szeretnéd csinálni, akkor meg ez tényleg ne vegye el a kedvedet, mert ott mindig jobb kézzel fogod csinálni.

2023. febr. 9. 17:01
 3/5 A kérdező kommentje:
Igen eza baj hogy elveszi a kedvem. De nem adom fel. Gyakorolni fogom :) köszönöm szépen a válaszokat!😊
2023. febr. 9. 17:35
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekem kifejezetten ügyetlen a bal kezem, de köröm lakkozásnál eddig fel se tűnt, hogy a jobb kezem körmeit a bal kezemmel lakkozom, ami annyira ügyetlen. Most gondoltam bele először. Tehát semmi különbséget nem tapasztaltam a 2 kezem között ilyen téren.

Talán ha megfelelő helyen megtámasztod a lakkozandó kezed, akkor könnyebb.

2023. febr. 10. 19:07
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem vagyok egy nagy körömfestô, de nekem könnyebb úgy, hogy bal kézzel az ecsetet fixen tartom, és helyette a jobb kezemet mozgatom az ecsethez képest. Vagyis nem bal kézzel húzom az ecsettel a csíkokat, hanem a körmömet húzom el az ecsethez érintve.
2023. márc. 3. 06:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!