Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » New Brand parfümök. Tapasztala...

New Brand parfümök. Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Szeretnék rendelni 2-t, leírásában nagyon jók, de ha használtok, akkor milyet? :)
2010. okt. 3. 17:01
 1/2 anonim ***** válasza:
én használtam 3mat is. Az egyik az amor amor utánzata volt ( for love vagy vmi ilyesmi volt a neve), hát az illata nekem szinte semeddig se tartott. Aztán volt egy armani utánzat (rio de women volt a neve) eleinte erős volt de nem telt el egy óra és már szinte semmit sem lehetett érezni belőle. A 3. egy CK Euphoria utánzat volt (extasia) na azt imádtam :) ennek lehetett legtovább érezni az illatát.
2010. okt. 3. 19:38
 2/2 Egnegy válasza:
Már nagyon régi a kérdés, de nálam most vált aktuálissá a válasz. Én is használtam az Extasiat, az egyik kedvenc illatom, de nagyot csalódtam a cégben. Tegnap gyanús lett a csomagolás mérete(3 hónapja használom és feltűnően gyorsan fogy)és mivel parfümutánzatokat gyűjtök, nagy tapasztalatom van a különböző gyártókról, illatokról, tartósságukról,stb. Előkészítettem egy 125 ml-es szórófejes flakont és szétszedtem a parfüm csomagolását. Lefeszegettem a parfümösüvegről a fújókát és átöntöttem, kb 1/3-ig lett. Megmértem a parfümös üveget, 50 ml, és ezek ráírják, hogy 100 ml. Ebben a csomagolásban még más termékeket is árulnak: Extasia black és Goldy. Feltételezem, hogy azok is ugyanígy csak 50 ml-esek. Nem az illatot bírálom, valóban jól sikerült és tartós.A csalás miatt viszont többé nem veszek tőlük és találtam jobb utánzatot: Luxure a neve. Remélem, segítettem valakinek dönteni.
2016. márc. 13. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!