Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hélix piercing szúrás tényleg...

Hélix piercing szúrás tényleg nehezen gyógyul?

Figyelt kérdés
Igazából az érdejelne hogyha már begyógyult akkor tudok e majd azon az oldalomon aludni és ráfeküdni. És mennyi idő a gyógyulás?

2023. jan. 9. 21:03
A kérdező szavazást indított:
Nehezen gyógyul
Lassan de begyógyult
Már rá tudok feküdni gond nélkül
14 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván begyógyul, de lassan, és ha begyógyul, akkor rátudsz majd feküdni fájdalom nélkül. Nekem a helixek gyógyultak a legtovább a piercingjeim közül. Pár hónap kell neki, de akár egy évig is eltarthat a teljes gyógyulás, de ez nem csak a helixnél van így.
2023. jan. 9. 21:10
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkinél más..nekem daith piercingem van és 6 hónap alatt gyógyult meg teljesen, de valakinél ez kevesebb idő.
2023. jan. 10. 11:48
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Kemeny porcba szurt piercingek gyogyulasi ideje 6 honaptol 12 honapig tart. Ha karikat tettek elsore az erzekeny marad.
2023. jan. 10. 23:07
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is sokáig gyógyult, ráadásul én hordtam benne karikát is, illetve egyenes szárúból olyat aminek golyózáras a vége. Az egyiket mindig piszkáltam, forgattam benne, a másikon pedig nem lehetett fájdalom nélkül feküdni.

Szerintem majdnem el is telt egy év, mikor váltottam a talpas egyenes szárú piercingre, akkor viszont hetek alatt összeszedte magát, és azóta sem volt vele semmi gond.

2023. jan. 11. 14:08
 5/5 anonim ***** válasza:
Decemberben szúrattam az első helixem, februárban már rá tudtam feküdni arra az oldalamra, de picit még érzékeny volt. Mostanra jutottam el odáig, hogy szinte egyáltalán nem fáj, max ha belekapnék.
2023. márc. 23. 11:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!