Eper illatú parfümöt keresek. Milyen márkák között nézzek szét? Ha valakinek van valamilyen eper illatú parfümje ami bevált írja le hogy milyen fajta (ha lehet árakkal)
Figyelt kérdés
2010. okt. 2. 16:44
1/6 anonim válasza:
nem ismerek ilyen illatú parfümöt, de szerintem a szintetikus eperillat köszönőviszonyban sincs az eperrel. de megszaglásznám
2/6 anonim válasza:
nem tudok ilyen parfümről.viszont létezik eper illatú testpermet.avonos,nagyon jó.600 ft -körül van.
3/6 anonim válasza:
Nekem is avonos epres testpermetem van, de tényleg nem olyan az illata, mint az igazi, friss epernek. A rohadt eperhez jobban hasonlít.
4/6 anonim válasza:
Az Yves Rocher-nek vannak gyümölcs illatú parfümei, szerintem eper is van. [link]
5/6 anonim válasza:
hannah montana shine on .azt hiszem :d de nembiztos..de a barátnőmnek is olyanja van és nagyonjo illatavan
6/6 anonim válasza:
Star Nature
Nyugati aluljáróban lehet kapni,van többféle gyümölcs illatú is.
900Ft.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!