Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Müllerben melyik márka jó ?

Müllerben melyik márka jó ?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Kaptam Müller utalványt. Olyan sminket szeretnék venni belőle, ami jó minőségű, tartós. Mit ajánlatok? Melyik márkát? Alapozó és szemhéjpúderre van szükségem.
2022. dec. 26. 16:41
 1/7 anonim ***** válasza:
Milyen értékben kaptad?
2022. dec. 27. 07:51
 2/7 A kérdező kommentje:
50 ezer
2023. jan. 2. 00:00
 3/7 anonim ***** válasza:
Milyen a bőröd?
2023. jan. 2. 08:37
 4/7 A kérdező kommentje:
Zsíros csillogó sajnos, de mégis feszül . 36 éves vagyok. Sokszor feszül, pedig kenem dm-es hidratálóval. Sok mindentől kipattogok. Ezért eddig nem is igazán használtam semmit. De szeretném egységesíteni, már rozácea is látható orrom körül.
2023. jan. 2. 11:24
 5/7 anonim ***** válasza:
Vegyél clinique alapozót és max factor púdereket, ha nagyon költeni akarsz, akkor art deco-t.
2023. jan. 2. 11:29
 6/7 anonim ***** válasza:

Remélem még nem késő írnom. Nem attól lesz szép a bőröd ha méregdrága cuccokat veszel. Nem állítom hogy nincs köztük jó de nézegesd meg a közepes árúakat is. AHA+BHA savas tonikot vagy szerumot is vegyel. BHA a zsíros bőrűekek kifelyezetten ajánlott.

Szemezgess a Kremmania oldalon, ott a hozzád hasonló bőrűek véleményét is el tudod olvasni, többen mint itt a gyakorin. Szám rá az időt nem kell elkapkodni. 50 ezer azért nem kevés, ebből több dolgot is tudsz venni. Könnyen lehet hogy nem válik be az első termék és másikat kell venned.

Egy hidratálót is vegyél, amiben nincs olaj, olyat keress hogy komedogén mentes. Persze lehet higy a tartosito szervektől vagy éppen a parfumtől pattogsz ki ami ugyanúgy benne van a drága termékekben is. Teszteld le. Ha ez a baj akkor ebben az esetben vegyél parfummenteseket.

És ha feszül a bőröd attól is lehet hogy nem iszol eleget.

2023. jan. 9. 14:44
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! A víz ivásban igazad van, keveset iszok. Korábban próbáltam alacsony árkategóriás smink termékeket, és sajnos hamar átcsillogott a bőröm, illetve olyan volt pl a szemhéjoúder is, mintha beszívta volna a bőröm, vagy nem tudom hova tűnt.
2023. jan. 18. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!