Milyen sminket viseljek a hétköznapokban? Szükségem van a segítségetekre!
Szőkésbarna hajam,világos,szinte alig látszó szemöldököm,és viszonylag világos szempilláim vannak.Hogyan tudnék nem feltűnő,ám mégis szép sminket készíteni?
(elsősorban a szememet szeretném hangsúlyozni)
Előre köszönöm a válaszokat!
Nekem barna, hullámos hajam van, és ilyen a hétköznapi sminkem:
a szemem feletti részt bézs színű szemhéjfestékkel festem. felé világosbarnát teszek, "középre" pedig sötétbarnát, amit jól eldolgozok a bézzsel és világosbarnával. a szememet felülről szürkével húzom ki. a szemem belső részébe világos rózsaszín-fehér szemhéjfestékkel egy "vonalat" húzok, ami kiemeli a szemem. alulról fehérrel húzom ki, ez optikailag nagyítja a szemet. de általában a fehérre még ráteszek egy kis zöldet is. aztán szempilla spirál. a számra színtelen, vagy rózsaszín szájfényt teszek. egy kevés pirosító.
Bár én változatosan sminkelek, nem mindig ugyanazokat a szineket használom, ez a sminkem nem feltünő, de mégis elegáns.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!