Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen smink állna jól és...

Milyen smink állna jól és milyen ruhával?

Figyelt kérdés
Sötétbarna hajam van,és színváltós szemem(hidegben bekékül,melegben bezöldül:))A barátommal szilveszterezem,de szeretném levenni a lábáról.Mit ajánlanátok?
2008. dec. 25. 23:10
 1/4 anonim ***** válasza:

Az ezüst színű szemfesték mindig bejön. Vmi szép csillogót válassz, fekete tus, fekete szempillák, esetleg műszempilla. Ha szemed hangsúlyos akkor uána már csak semleges szájfényt válassz. Tegyél fel egy kis arcpírt is sztem. Én a dekoltázsomra különleges alkalmakkor csillámport is teszek (púder), vagy vegyél csillámló testápolót (avon, DM).

A ruha attól függ, hogy mid van (habér még vásárolhastz) és hol lesztek. Vmi meleg felső mindenképp legyen nálad, meg ne fagyj.:D

Egy csillógó fekete top+miniszoknya és egy mintás harisnya szexi magassarkú csizmával, vagy egy szép kis ruha.

Amúgy én még sosem hollottam színváltós szemről.:OOO

Hogy lehetséges ez???:O Mitől van?Biztos nagyon szép és különlegsen lehet:D

2008. dec. 25. 23:44
 2/4 A kérdező kommentje:

Hol kaphatnék ilyen ezüst szemfestéket?:)Csak a barátomnál leszünk,semmi extrém hely,nincs kedvünk kimozdulni,szeretnénk egymással lenni!:)A csillogó fekete top még stimmelne,de a miniszoknya már kevésbé,mert elég vastag combjaim vannak,nem áll igazán jól:(

Milyen mintás harisnyára gondolsz?:D

A magassarkú csizma is oké,de és ruhára milyenre gondolsz?:DDD

Hát fogalmam sincs hogy lehetséges ez,de tényleg különleges,és panaszt még nem hallottam rá,mindenki dícsérte^^

Nagyon köszönöm a válaszodat/válaszaidat?!:D

2008. dec. 25. 23:58
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia!Sztreccs naci feketében?Csillogós szemfestéket kapsz olcsón a Nyugati aluljáróban(ha pesten laksz).A fekete felsőt feldobhatod egy szintén ezüstös sállal!
2008. dec. 26. 00:20
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!:) Kellemes Ünnepeket!:)
2008. dec. 26. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!