DanielC kérdése:
Mennyire megbízható az ekszerakcio es ekszertv.hu ahol ekszereket arulnak?
Figyelt kérdés
Peldaul tenyleg ezüst az ezüstgyürü, es igaziak a dragakövek az ekszerben?#megbízhatóság #ekszerakcio
2022. dec. 7. 21:07
1/4 A kérdező kommentje:
Rendelt mar onnan valaki, meg volt elegedve?
2022. dec. 8. 15:54
2/4 anonim válasza:
Nem megbízható. Bizsu, vagyis futtatott. Ha egy kicsit is gondolkodsz, rájössz, lehetetlen ennyiért nemesfém ékszereket kapni drágakőberakással.
3/4 agica83 válasza:
Sokat rendelek tőlük, rendes valódi ezüst minden ékszer, nem kopik. Vannak bizsuk is, az olcsóbb, és az is tartós volt nekem, èvek óta megvan, nem szineződött el. Nehany rendelèsem nem jött meg időben, és volt hogy rendeltem olyat, ami elfogyott. De az èkszerek szépek, jók, a kövek csillognak!!
4/4 olahnikolett1982 válasza:
Nos végtelenül egyszerű megvizsgálni,az ezüst nem mágnesezhető az arany sem, drágakő esetén az uv lámpa alatt a drágakő fluoreszcenciát mutat, a szintetikus, laboratóriumi kövek kevésbè,az üveg pedig semennyire sem,sok Magyarországon működő ékszerbolt árul hasonló drágaköves ékszereket, szintetikus, laboratóriumi vagy gyengèbb minőségű drágakövekkel, melyet feljavítanak, nyilván az ár is ezt mutatja, és persze ezt feltüntetik,jelen esetben kicsiny karátszámú, kicsiny méretű,nem tökéletes drágakövek kerülnek az ékszerekbe, jómagam vásároltam egy gyűrűt,kíváncsiságból, bevizsgáltam, ezüstnek valóban ezüst, a drágakő valóban drágakő, azonban zárványok és egyéb hasadási differenciák miatt, rögtön kiderült ,hogy ez egy jóval gyengébb minőségű rubin,amit ilyen -olyan eljárásokkal feljavítanak,no de ennyi pénzért senki sem a Koh-I-Noor-t várja, pénztárca barát alternatívát kínál az ezt kereső vásárlóknak, brilliánst senki se várjon,de nemesfém ékszert szintetikus, laboratóriumi vagy gyengèbb minőségű drágakővel igen, azt hozza amit az ára tükröz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!