Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » BB krém semmit sem ér bőrhibák...

BB krém semmit sem ér bőrhibák ellen? Randira megyek de ez elég rosszul néz ki?

Figyelt kérdés

Nem sminkelni akarok, hanem az apró bőrhibákat kiegyenesíteni. Ezért választottam BBt. Nem vagyok szakértő, de ezt ahogy felkentem, hát nem is tudom. Nem sokat számított, az orromon így is meglászik a pici apró heges felületek. Többet kell felkennem? Kőpúdert rátettem, akkor mar egy fokkal jobb volt.

Vettem rendes alapozót is, az viszont brutál erősnek hatott, nem jött be.

Mi a titka a megfelelő természetes, enyhe alapozásnak?

2022. nov. 30. 11:43
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt a bb krém nem alapozó-szintű fedésre való.

Másrészt a konkrét terméktől függ, hogy az vajon mennyire fed.

2022. nov. 30. 11:55
 2/8 anonim ***** válasza:
67%

Az alapozó arra van, hogy az apró bőrhibákat elfedje, egységes színt biztosítson. A BB és társai semmit nem érnek.

Attól, mert fent van az alapozó nem kell még full sminket is felrakni mellé. Ha csak az van rajtad sem gáz. Sőt, ha ügyes vagy észre sem veszi.

Ne izgulj. Érezd jól magad, drukkolok.

2022. nov. 30. 12:09
 3/8 A kérdező kommentje:

Ha ügyes vagyok észre sem veszi? Hogy csinaljam akkor milyen technikával?

És akkor alapozónál maradjak? Tudtok esetleg konkrét markát ajanlani? Vennem kell akkor, mert amit vettem az brutál erős, nem jó a bőrszínemhez. Kipróbáltam a boltban, de az nem olyan volt, mint amikor magamra kentem.

2022. nov. 30. 12:11
 4/8 A kérdező kommentje:

Várjattok ez nem is BB.

Színezett alapozó amit most használtam. És emelett van rendes alapozóm de mondom az színben erős.

2022. nov. 30. 12:12
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Kettőt keverd össze és lesz egy közepes fedés.
2022. nov. 30. 17:17
 6/8 anonim ***** válasza:
66%
Használd a bb krémet, ha annak legalább jó a színe, szépen egységesíti a bőrt, de nyilván a nagyobb bőrhibákat nem fedi el, nem erre való. Oda viszont tudsz tenni korrektort, ami plusz fedést ad, végül púderezd le és úgy már jó lesz.
2022. nov. 30. 18:03
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszi hatos 😊
2022. nov. 30. 18:40
 8/8 anonim ***** válasza:

én amit még szoktam BB krémmel/színezett hidratálóval csinálni ha picit magasabb fedésre van szükségem az az, hogy a végén akár átlátszó púderrel lefixálom. de ha korrektorod van akkor ugyanott vagy.

vannak amúgy egész jó fedésű bb krémek pl. a l'orealnak c'est magic bb krémje nagyon jó.

2022. dec. 1. 21:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!