A fiúknak bejön az a full természetellenes műszempilla, amiről a vak is látja, hogy nem igazi?
A legtöbb srác csak megnézi, de a leendő párján szerintem nem tudná elképzelni.
Akinek meg ez tetszik, az meg számolhat azzal, hogy igencsak költséges csajjal jön össze.
Valakinek biztosan.
Nekem egyáltalán nem.
Meg aztán eleve jobban érzem magam egy természetes nő mellett, még akkor is, ha esetleg valamiben nem annyira tökéletes. (Bár a tapasztalatom az, hogy a mű dolgok ritkán javítanak egy nő kinézetén.)
Hat, én szerettem volna, mert gimiben anno volt kb egy két évig, és most újra akartam, és megkérdeztem a párom , szerinte nem érdemes, max az amit én is akartam, a természetes hatású 1-2d , de ugyan úgy költeni kell rá havonta minimum , és egy idő után hülyén néz ki, plusz mar alig valaki csinalja meg, így nem csinaltattam . A 3D nekem már nem áll jól, meg túlzás is és drága . Megvagyok a kis szempilla spiralommal, azon kívül meg elvisel az “uram “ :) szerencsére így szokott meg, nem ismert mikor muszempillam volt :)
De neki egyértelműen nem kell és nem is hiányzik . Neki sem jön be a túlzott muszempilla. Max a természetes hatas de erre így felesleges költeni, inkább gyujtunk másra :)
Nem tetszik. Szerintem sokszor ahelyett, hogy kiemelné a szemet, pont hogy elrontja.
Szeles időben szokott vicces lenni, amikor ilyen dús-műszempillás nőkön-lányokon látni lehet a szélerősséget :)
Tudom, gonosz dolog, de sokszor nehezen állom meg mosolygás nélkül a látványt... :D
Mindenki azt mondja, hogy nem, de felismerni nem tudják ( a férfiak többsége) a mű dolgokat.
Én egyszer egy olcsó parókában mentem be engem jól ismerő emberek közé, a saját hajam ötödannyi, frufrum nincs, a szine is más, hossza is négyszerese volt, és mikor mondtam, se hitték el, hogy paróka van rajtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!