Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mi a neve annak a kozmetikumna...

Mi a neve annak a kozmetikumnak, amit a szemfesték alá kell kenni, hogy az egész nap tartós maradjon?

Figyelt kérdés

Valóban ilyen hatást érnek ezek el?

Tudtok esetleg konkrét fajtát ajánlani, körülbelüli árral?

2010. szept. 28. 20:19
 1/4 anonim ***** válasza:

szemhéjalapozó a neve, többfélét lehet kapni

artdeco- 2000-2500 Ft között:

[link]

mac paint pot-ok, 4500Ft, ha jól emlékszem, mostmár kapni alverde gyártmányt is, én ezt még nem próbáltam, ez 1000Ft. az első kettőt próbáltam, mindkettőt csak ajánlani tudom. talán az artdecot kicsit könnyebb beledolgozni a bőrbe. a macet kicsit nehezebb, viszont szebben kijönnek rajta a színek. és igen, egész nap ott marad a helyén a festék amit rákensz :)

van még pár márka, de azokat nem kapni Magyaro.-n (pl urban decay)

2010. szept. 28. 21:36
 2/4 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm! :)
2010. szept. 28. 22:11
 3/4 anonim ***** válasza:

Szemhéjalapozó.

Én azt az Alverde márkájút próbáltam. Nekem bevált.-->

[link]

(én nem nagyon szerettem az Artdeco szemhéjalapozóját, mert irritálja a szememet az illata, plusz csillámos is, ami nem baj, de némely sminknél zavaró lehet.)

Remélem segítettem.

2010. okt. 1. 21:40
 4/4 A kérdező kommentje:

Neked is köszönöm szépen a választ!

Szerintem először ezt az Alverde terméket fogom kipróbálni. :)

2010. okt. 2. 01:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!