Milyen tapasztalataitok vannak a heg tetoválásról?
Mennyivel fáj jobban mint a hagyományos tetoválás? Mennyi idő alatt gyógyul? Milyen veszélyei vannak? stb.
Kérem hogy csak olyan írjon akinek tényleg van valamilyen tapasztalata!
Köszönöm!
Hali
Nekem 2 van. 1 Égetett(Branding) minta. a másik pedig nyúzott
A szikés az addig volt szar míg nem szokott hozzá a bőröm utána a többit nem igen éreztem.
Az égetett pedig szokványos volt
18/F
Gondolom itt is mintától mérettől függ az ár de megközelítőleg milyen áron készítenek egy nyúzott heg tetoválást?
Nekem hagyományos tetoválást csináltak az 5-6 óra után az is fajt iszonyatosan!
Mennyi idő alatt gyógyul?
Nekem 3hét alatt kezdett el önálló gyógyulásra váltani (nem kellett kenegetni lefedni) Viszont heggedni 1.5hónap után mondhattam h alakul. 2. hónap közepe felé már jó volt.
Órabérben dolgoznak de Zagyvai Gábort tudom neked ajánlani érti a dolgát. Ha Pesten laksz akk ott van helyben :)
igen 2 fajta van,
Nyúzás
Égetés.
AZ Égetéses könnyebb, gyorsabb, olcsóbb.
A szikés, az lassab művelet, ezért drágább is.
persze ott inkább profibbakra bíznám mert, ha mélyebbre vág akk erősebb lesz a heg....
Vállra nem ajánlom mert azt gyakran mozgatod, és a hegesedéskor folyton szétreped, és fáj, meg vérezhet.
Szall mind 2 ő eléggé fáj, és legalább 2 hónap mire normálisan néz ki.
mellesleg nem ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!