Hol tudnám ezt a sminket beszerezni? Lehetőleg vidéken és ne Pesten. Pl. : Debrecen! Ruby Rose a neve
2008. dec. 24. 08:14
1/9 anonim válasza:
A vaterán olcsón árulják. Többet is láttam belőle.
2/9 A kérdező kommentje:
hát azt nem szeretm, inkább vmi botlban? Dm, Rossmann...?
2008. dec. 24. 11:13
3/9 anonim válasza:
ott nincs,de ezt piacon sminkesnál látom mindig árulni a miss roséval együtt.
5/9 A kérdező kommentje:
és a kozmetikus- fodrász kellékes boltban vannak? pl.: a Széchenyi utcán
2010. febr. 24. 12:24
6/9 anonim válasza:
nem akarlak megbántani de ezek inkább piacos/kínais termékek szerintem.. szóval ha mindenképp ilyet szeretnél ott keresd
7/9 A kérdező kommentje:
nem piacos, van boltban láttam nemsoká veszek is.
2010. febr. 25. 15:45
8/9 anonim válasza:
Szia!
Bocsi, a kérdésért, hol láttál ilyen termékeket Db-ben?
Én is inkább márkásabb sminkcuccokat szoktam venni, de egyszer kaptam egy ruby rose szemhélypúdert és nagyon imádtam, 2 napja elejtettem és összetört (kiesett) belőle az összes púder :(
Úgyhogy szerténk venni, cska én se tudom hol?
Írd meg légyszi, hol akadtál rá!
Köszi!
9/9 A kérdező kommentje:
a Széchenyi utcán van egy fodrász-kozmetikus kellékes bolt nah ott van. (Piac utcai vége) 1700Ft-tól kezdődik az ára.
2010. máj. 5. 07:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!