Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Fiúk/férfiak, nektek tetszik...

Fiúk/férfiak, nektek tetszik az e-girl smink?

Figyelt kérdés
Vagy nevetségesnek látjátok? Arra lennék kíváncsi, hogy ez ilyen elvont esztétikai dolog-e, ami csak a többi lány szerint szép és érdekes (mint pl. a műkörmök), vagy vonzóbbá tesz-e számotokra az e-girl smink egy random lányt az utcán?

2022. nov. 1. 22:31
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
nem tudom milyen az.
2022. nov. 1. 22:37
 2/15 anonim ***** válasza:
74%
Nem tudtam, mi ez, rákerestem, a képek alapján engem inkább röhögés fogna el.
2022. nov. 1. 22:38
 3/15 anonim ***** válasza:
46%

Éppen az a gond, hogy mekkora a különbség a sminkelt és a sminknélküli megjelenés között. Szerintem rendben van egy kis smink, de az nem igazán, hogy ha amúgy az illető fel sem tűnne. Ez esetben ez lenne valószínűleg, akkor meg mi alapján dönti el, mikor sminkeli így ki magát? Valahogy ez nekem már a ló túloldala.

Másrészt kissé van egy gyerekes jellege is az egésznek, én meg az érettebb nőket szeretem.

Van más megoldás, ha egy lány tartósan javítani szeretne a megjelenésén.

2022. nov. 1. 22:42
 4/15 anonim ***** válasza:
52%
Tiniknek jó. Felnőtt nők nyilván nem így fognak sminkelni.
2022. nov. 1. 22:47
 5/15 anonim ***** válasza:
40%
Nem, nekem a no smink smink jön be.
2022. nov. 1. 22:48
 6/15 anonim ***** válasza:
48%
Olyan gyerekes, vagy nem tudom. No vagyok, de en szegyellnek ilyen sminkben megjelenni barhol. Max. Comic Conra alkalmas.
2022. nov. 1. 22:54
 7/15 anonim ***** válasza:
34%
Nem, bárcsak ne néztem volna meg mi az, rettenetes.
2022. nov. 2. 00:43
 8/15 anonim ***** válasza:
27%

hú bakker.

ezmiez dilo 😳

2022. nov. 2. 02:51
 9/15 Metionin ***** válasza:
92%
Hát én meggugliztam de nem látok egyebet, csak totál átlag sminkeket annyi különbséggel, hogy ráadásként belefejeltek a pirosítóba. Utóbbi hülyén néz ki, mondom nőként. Nincs értelme, nem mutat szebbnek, nem takar, nem emel ki. Párom szerint fura, mintha le lennének izzadva vagy mintha betegek lennének.
2022. nov. 2. 12:20
 10/15 anonim ***** válasza:
54%
Én nem értem mit kell nézni. Hogy Hello Kittys matricát raknak a fejükre, vagy hogy kidugják a nyelvüket mintha retardok lennének?
2022. nov. 2. 18:42
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!