Meddig használható egy Mac porállagú pirosító?
Figyelt kérdés
Megnéztem a batch kódját 3,5 éve gyártották, én olyan 2,5-3 éve vettem és használom. A hátulján nincs semmi információ arról, hogy felbontás után meddig lehet használni. Ti meddig szoktatok Mac cuccokat használni?2022. nov. 1. 14:41
1/5 anonim válasza:
Konkrétan Mac pirosítóm nincs, de általánosságban a porállagú pirosítóknak 2 év a szavatossági idejük felbontástól számítva.
Amúgy tényleg nincs rajta a hátulján? Nekem eddig minden sminktermékemen rajta volt. Ilyet kell rajta keresni: [link]
2/5 A kérdező kommentje:
Tudom, nincs rajta. Azért kérdeztem konkrétan a macre, mert állítólag tovább bírják, mint más márkák termékei. Legalábbis van egy ilyen urban legend. Egyébként még mindig teljesen jó állapotban van, pigmentált. Mintha kicsit szárazabb lenne, de ennek frissen is kicsit szárazabb a formulája.
2022. nov. 1. 15:37
4/5 anonim válasza:
Szerintem, ha még egy évig használod sem lesz bajod tőle, max ahogy írod, kicsit keményebb állagù. Én a minap halásztam elő egy 3,5 éves bourjois pirosítòt, bátran használom és semmi baja, pedig papírforma szerint már a kukában lenne a helye.
5/5 anonim válasza:
csak azért szerepelnek ilyen termékeken lejárati idők mert valamit kötelező ráírniuk. a porállagú termékeket ha megfelelően tároltad száraz helyen nem lesz bajuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!