Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Lüktet a shenmen piercingem,...

Lüktet a shenmen piercingem, eléggé fáj. Mitől lehet és mivel kezeljem?

Figyelt kérdés

Nem az első fülpiercingem, kb másfél hete szurattam, és azóta tartom az utókezelés szabályait, reggel és este octanisept és tetran. Egész nap éreztem hogy kicsit nyomja a szemüvegem, emiatt igazgattam, meg hozzányúlkáltam, aztán arra már nem emlékszem, hogy beakadt e valamibe,viszont egy pár órája úgy lüktet a fülem a PC körül mintha frissen szúrták volna.:( ez gyulladás lehet, esetleg attól, hogy piszkáltam? Mennyire normális ez?

A fájdalom ellenére ma is szokásosan lekezeltem és most borogatom kamillával, de kicsit meg vagyok ijedve, mert egyik piercingemnél sem éreztem ezt, hogy nem csak érintésre fáj, hanem alapból is

2022. okt. 27. 21:21
 1/2 anonim válasza:
100%
A tetránt én a helyedben elhagynám és csak az octanisepttel kezelném. A tetrán az álagga miatt képes eltömíteni a sebet. Valószínűleg gyulladt picit hiszen elég friss csak 2 hetes, a porc piercing gyógyulási ideje akár 6 hónap is lehet. Ami okozhatja, hogyha nem elég hosszú a piercing szára,esetleg az ékszer minősége. De az is lehet hogy a kezeddel oda vittél valamilyen baktériumot. Ha az octaniseptes kezelés nem oldja meg menj vissza a szalonba ahol szúrták.
2022. okt. 31. 21:35
 2/2 anonim ***** válasza:
Jól szúrták?
2022. nov. 20. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!