Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen műkörmöt rakassak ami...

Milyen műkörmöt rakassak ami kevésbé rongálja a körmömet?

Figyelt kérdés
A zselésről mik a tapasztalatok?
2010. szept. 27. 09:21
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem mindegy, mindegyik roncsolja a felső réteget, de 1-2 hónap alatt teljesen helyreáll, ha leszedik. Nekem 5 éve van zselés körmöm, 1.5 év után leszedetem egy hónapra pihenni.
2010. szept. 27. 09:43
 2/6 anonim ***** válasza:
Létezik ápoló zselés eljárás is, amit kifejezetten gyenge körmökre raknak, ez csak ápol.
2010. szept. 27. 11:22
 3/6 anonim ***** válasza:
Jó műkörmöshöz menj és ezt kérd: "körömerősítés zselével"!Ha jó a körmös, nem nem gyengül a körmöd!
2010. szept. 27. 13:32
 4/6 anonim ***** válasza:
a müköröm mindenképp gyengiti a körmöt akármilyen jo körmöshöz is mész
2010. szept. 27. 14:23
 5/6 anonim ***** válasza:
7 év műköröm után most szedtem a körmeimet!Egyáltalán nem gyengültek el!Műkörmös vagyok és egy vendégemnek sem gyengítettem el a körmeit!Sőt!Volt, akinek erősödött alatta, mert védve voltak és vitamint ajánlottam nekik!Csak tudni kell jól adolgozni!Sajnos manapság már mindenki kap papírt, hogy dolgozhasson ebben a szakmában!De nem akkor lesz valaki jó körmös, ha jó a kézügyessége, hanem ha olyan körmöket csinál, ami nem gyengíti a sajátot, ami nem levegősödik fel és nem törik le!5-6 hetente járnak vissza a vendégeim és nagyon elégedettek!Ez ugyanolyan hülyeség,mint aki azt mondja,hogy a póthajtól tönkremegy a saját!Tény és való,hogy voltam olyan fodrásznál, aki úgy rakta fel a póthajat,hogy a sajátomnak annyi volt alatta!De volt olyan is, aki úgy rakta fel,hogy egy évnyi hordás után gyönyörű lett a sajátom és azóta nem kell póthaj!Nem mindegy a technika, apróságokon múlik minden!Csak van olyan műkörmös suli,ahol nem tanítják meg az apró trükköket vagy esetleg szarik rá a körmös, mert ezeket kihagyva gyorsabb az építés...Vicces, amikor azt hallom,hogy egyes körmösök 3/4 óra alatt töltenek fel egy körmöt!Mindennek van száradási-kötési ideje, amiket ha összeadok, több idő,mint 3/4 óra...És akkor még a díszítés+csiszolás stb...Szóval meg kell válogatni,hogy kihez jár az ember!
2010. szept. 27. 16:54
 6/6 anonim ***** válasza:
Utolsónál a pont. A sok gagyi "szakember" miatt vannak ilyen kérdések, és ilyen vélemények, akik 3 hónap után papírt kapnak róla, majd gyakorlás nélkül beülnek egy szalonba... Jó szakembert keress, akinek sok év tapasztalata van, és elégedett vendégköre. Ha felhívod, és azt mondja bármikor mehetsz, akkor kerüld el messzire.
2010. szept. 29. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!