Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hétköznap viseltek alapozót?

Hétköznap viseltek alapozót?

Figyelt kérdés
Munkaba, iskolaba, amikor szimpla hetkoznap van.
2022. okt. 7. 08:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2022. okt. 7. 08:36
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsére tök jó az arcbőröm, így egyáltalán nem viselek alapozót, nem kell a hibákat elfedni. Olyan pedig nagyon ritkán van, hogy "rendesen" ki vagyok sminkelve, mert általában szempillaspirál + szemhéjpúder van rajtam.
2022. okt. 7. 08:55
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Színezett a fényvédőm, ez bőven elég.
2022. okt. 7. 09:22
 4/12 Metionin ***** válasza:
100%
Nem, csak akkor kenem fel, ha hirtelen sok hormonális cucc jön ki a fejemen és már nem érné meg ezeket egyenként korrektorozni. Ez úgy évente egyszer fordul elő, szóval nincs is üveges alapozóm, egy kis mintát tartok tégelyben erre az esetre a hűtőben. Egyébként sima áttetsző púdert használok csak, illetve ha néha kell, akkor korrektort. Amúgy sminkelem a szemem, rúzst is használok csak az arcomat nem szeretem vakolni.
2022. okt. 7. 09:57
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Igazából alkalmakkor sem. Szép a bőröm.
2022. okt. 7. 11:27
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem, csak folyékony korrektort a szemem alá meg ha esetleg van valami bőrhibám, akkor oda. Alkalmakra (meg ha épp olyan kedvem van) is csak színezett hidratálót használok, az alapozóról leszoktam pár éve.
2022. okt. 7. 13:35
 7/12 NTBS ***** válasza:
20%
Nem, de férfiként amúgy is furcsa lenne.
2022. okt. 7. 15:22
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Épp most tervezek visszaszokni rá. Sajnos elég problémás a bőröm, és nemigen válik be semmi. Pedig nem csak a kozmetikuson, hanem a bőrgyógyászon is túl vagyok. Úgyhogy már hét elején elővettem a nyár elején szekrénybe száműzött alapozót, most már úgysem izzadom le.
2022. okt. 7. 15:59
 9/12 anonim ***** válasza:
Alapozót sose viselek, de BB krémet igen, minden nap. Egységesíti a bőröm színét, így érzem magam igazán jól.
2022. okt. 8. 00:36
 10/12 anonim ***** válasza:
Elég gyakran igen.
2022. okt. 8. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!