Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Valaki használ/használt már...

Valaki használ/használt már Look Reveal pillákat? Mi a véleményetek róla/róluk?

Figyelt kérdés
Nemrég láttam a neten, és tényleg "forradalmi megoldásnak" tűnik a látottak, leírtak alapján. Csak olyan túl szép, hogy igaz legyen, kissé szkeptikus vagyok velük kapcsolatban. Tényleg olyan jók, megéri beszerezni őket (ragasztók, pillák, csipeszek stb.)? Melyiket könnyebb felhelyezni, tincseset vagy sorosat? Eléggé hasonlítanak az épített pillákhoz, és így árban is jobban kijönne az ember, de először tájékozódnék.

2022. okt. 5. 15:57
A kérdező szavazást indított:
műszempilla
LookReveal
smink
5 szavazat
 1/5 anonim válasza:
2 hónapja használom, teljesen megvagyok vele elégedve. 6 napig szokott fent maradni, még így is jobban megéri mint pilláshoz elmenni.
2022. okt. 16. 14:58
 2/5 A kérdező kommentje:
Ezt örömmel hallom! És nem nehéz feltenni? A tusragasztót vagy az ecseteset használod? Ezeket tőlök vetted? Ha nem, melyik másik márka ragasztóját? Vagy nem nehezebb, mint egy "sima" műszempillát? Én eddig egy soros, tincses műszempillát sem tudtam feltenni, egyszerűen nem állt rá a kezem, mert béna vagyok, esetleg a termék volt hibás (ragasztó vagy pilla), nem tudom. Ezért választanék akkor egy drágábbat, de jobbat, hátha azzal menne.
2022. okt. 23. 17:54
 3/5 anonim ***** válasza:
Követem. Szeretném kipróbálni, de a szempillást drágának találom.
2023. júl. 11. 06:30
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia

Bár nem mostani a kérdés, és lehet, hogy azóta már kipróbáltad. Én most próbáltam ki, és nagyon tetszik.

Szóval ha valaki rátalál erre a kérdésre, mert bizonytalan, annak bátran ajánlom. Nem kell hozzá nagy kézügyesség, és nagyon szép az eredmény. Én 8mm-est rendeltem, ez nagyon természetes hatást kelt, mert majdnem hogy kisebb mint a sajátom viszont szép ívelt. :)

jan. 10. 14:44
 5/5 A kérdező kommentje:
Azóta rendeltem, és nem bántam meg! Én is ajánlom mindenkinek! Köszönöm a válaszaitokat! :)
okt. 13. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!