Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Egyszerre hány lyukat lehet...

Egyszerre hány lyukat lehet csináltatni? (fülbevaló)

Figyelt kérdés

már van egy lyuk mindkét fülembe, tehát a hagyományos módon.

viszont az egyikbe szeretnék még kettőt. lehet egyszerre? egymás fölé gondoltam.

2010. szept. 26. 20:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
49%
csak akkor ha p*ncidba is raksz.
2010. szept. 26. 21:01
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Persze,hogy lehet!
2010. szept. 26. 21:05
 3/11 A kérdező kommentje:

1. -.-

2. köszi!

És melyik jobb, a lövetés vagy szúrás?

2010. szept. 26. 21:05
 4/11 anonim ***** válasza:
78%
Nekem nem lehetett egyszerre, mert mikor belőtte az egyiket, akkor nem fér hozzá a másodikhoz a fülbevaló miatt, amit akkor még nem lhehet kivenni, mert másodpercek alatt beforrna.
2010. szept. 26. 21:11
 5/11 anonim válasza:
78%
Lövetni olcsóbb, viszont (az én tapasztalatom szerint) nehezebben gyógyul. :) Szerintem szúrasd.
2010. szept. 26. 21:11
 6/11 A kérdező kommentje:

máshogy kérdezem.

melyik fáj jobban? a lövetés vagy a szúrás?

2010. szept. 26. 21:29
 7/11 anonim ***** válasza:

Én 2 hete lövettem a fülemet. Mindkét fülemben megvolt a hagyományos 1-1 lyuk.

A bal fülembe lövettem 2.-t a jobba 1.-t pluszba:)

Nekem megcsinálták egyszerre a 3.-at. Arra számíts, hogy a 3. ami közelebb van a porchoz az nehezebben fog gyógyulni, legalábbis nekem még most is érzékeny egy picit.

Neh félj nem fog fájni:) Egy hangos kattanást fogsz hallani, egy kis csípést fogsz érezni és már bent is van:) Egyáltalán nem vészes, simán kibírod!!!!

Jah és szerintem mindenféleképpen lövesd, mert a szúrás az szerintem fájdalmasabb:S A lövés meg secc-perc alatt megvan:)

2010. szept. 27. 09:18
 8/11 anonim ***** válasza:
Hát én meg elmennék a helyedben patikába, vennék 2db tűt, és aztán magamnak átszúrnám...nincs ezen mit hezitálni. +ba még vennék alkoholt, amivel aztán tisztogatnám...na, lehet h ezt fogom én is tenni ma:) köszi a tippet!
2010. szept. 27. 13:51
 9/11 anonim ***** válasza:

lövés

és nekem 3-3 van

2010. szept. 27. 19:53
 10/11 anonim válasza:

tudtommal egyet lehet egyszerre. mert az egyik begyulladhat. igy is ha löveted, majd a mostani bent lévőt ki kell venned, hogy hozzá férjenek.

azt hogy a lövetés a jobb vagy a szúrás...nem tudom. nekem eddig csak lőtték.

(azt nem kell elhinni, hogy ha a porcba lőnek jobban fáj. jobban nem fáj mintha a fülcimpába lövik, viszont tovább fáj.)

2010. szept. 29. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!