Egyszerre hány lyukat lehet csináltatni? (fülbevaló)
már van egy lyuk mindkét fülembe, tehát a hagyományos módon.
viszont az egyikbe szeretnék még kettőt. lehet egyszerre? egymás fölé gondoltam.
1. -.-
2. köszi!
És melyik jobb, a lövetés vagy szúrás?
máshogy kérdezem.
melyik fáj jobban? a lövetés vagy a szúrás?
Én 2 hete lövettem a fülemet. Mindkét fülemben megvolt a hagyományos 1-1 lyuk.
A bal fülembe lövettem 2.-t a jobba 1.-t pluszba:)
Nekem megcsinálták egyszerre a 3.-at. Arra számíts, hogy a 3. ami közelebb van a porchoz az nehezebben fog gyógyulni, legalábbis nekem még most is érzékeny egy picit.
Neh félj nem fog fájni:) Egy hangos kattanást fogsz hallani, egy kis csípést fogsz érezni és már bent is van:) Egyáltalán nem vészes, simán kibírod!!!!
Jah és szerintem mindenféleképpen lövesd, mert a szúrás az szerintem fájdalmasabb:S A lövés meg secc-perc alatt megvan:)
tudtommal egyet lehet egyszerre. mert az egyik begyulladhat. igy is ha löveted, majd a mostani bent lévőt ki kell venned, hogy hozzá férjenek.
azt hogy a lövetés a jobb vagy a szúrás...nem tudom. nekem eddig csak lőtték.
(azt nem kell elhinni, hogy ha a porcba lőnek jobban fáj. jobban nem fáj mintha a fülcimpába lövik, viszont tovább fáj.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!