Alap smink bevált termékek rossmann vagy dm-ből tiniknek(korrektor, primer, esetleg alapozó)?
Primer:
Catrice Prime and fine
Maybelline Baby Skin
(Szerintem ha találsz egy jó alapozót nem feltétlenül kell primer)
Alapozó:
Catrice HD liquid coverige alapozó- ez pipettás, jó magas fedése van, szerintem könnyű vele dolgozni, gimis koromban sokat használtam.
Catrice True Skin alapozó- nálam ez verte az előzőt, viszont ezt szivaccsal apránként kell felvinni, mert nagyon hamar szárad
Korrektor:
Catrice camuflage folyékony korrektor- gimis korom óta használom, legalább 10 fogyott belőle
Rival loves me colour correrting concealer- ezt nemrég vettem mert a Catriceből nem volt az árnyalatom. Jónak tűnik, nem mászkált el.
Púder:
Sajnos most tapasztalat alapján nem tudok ajánlani, mert amit használok kivonták :(
A Catrice True Skin porpúderről hallottam jókat.
Fixáló:
Isana Wasser spray
Nekem ez nagyon bejött, teljesen elveszi a smink púderességét.
Amiket a #2 es ajánl, nekem is bejöttek, a True skin púdert is használom, nekem bejön. Korrektorból szerintem az Essence Camuflage is jó, meg Catricenél a true skin ebből is.
Szempillaspirálból az Essencesek Lass Princess ek jól, és a Lovely Pump upját is szerettem, meg persze ott van a most nagyon felkapott Maybelline Sky High.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!