Ha jó minőségűt használsz, akkor nem kéne ilyen problémának lennie.
Ez az, amire rá kell szánni a pénzt, mert az olcsó kínais többet árt, mint használ.
Hogy a kérdésre is válaszoljak; és garnier micellás vizet szoktam használni a lemosáshoz, ez szépen leszedi még a vízállót is.
2022. okt. 2. 00:20
2/8 anonim válasza:
Nem kéne, hogy a szempillaspiráltól romoljon a látás. De amúgy próbálj ki másmilyen szempillaspirált, mert nem normális, hogy szúr. Szóval ne ilyen olcsó noname szempillaspirált próbálj. Én már kb. 6 éve használok szempillaspirált, sosem volt ilyen problémám.
Amúgy én is Garnier micellás vizet használok, de amúgy létezhet, hogy van olyan micellás víz, ami a te szemedet épp csípi, de akkor szintén érdemes más márkájút kipróbálni, rengeteg választási lehetőség van.
2022. okt. 2. 00:35
3/8 A kérdező kommentje:
Avon-os micellás vízem van, Avon-os festékeim
2022. okt. 2. 00:47
4/8 anonim válasza:
Próbálj ki másmilyet is, mert úgy tűnik, neked ez nem túl jó.
2022. okt. 2. 01:45
5/8 anonim válasza:
Tapasztalatból mondom, az Avon, vagy Oriflame, stb. katalógusos rendelős termékek mind egy rakás sz*r, azonnal szabadulj meg tőlük! Inkább kicsit többet költs rá, hosszútávon sokkal jobban jársz.
2022. okt. 2. 02:36
6/8 anonim válasza:
A Garnier micellás víz is szar amúgy.
Bioderma, az az eredeti, nem ezek a drogériás szarok.
2022. okt. 2. 12:20
7/8 Metionin válasza:
Semennyire. Ha csípő, szúró érzést érzel, akkor valószínűleg irritálja a szemed az adott festék, keress olyat ami érzékeny szemekre is megfelelő, szemészetileg tesztelt. Nekem pl. az avonos szemceruza csípett, az olcsóbb drogériásak meg sosem. Az egyik sajátmárkás micellás víz szintén, a Garnier nem. Ki kell tapasztalni vagy véleményeket olvasni róla, krémmánián pl. sok szemre való terméknél írják, hogy pl. a kontaktlencsés szemet irritálta-e nekik vagy nem.
2022. okt. 2. 12:53
8/8 anonim válasza:
Lehetsz gyakorlatlan, lehetsz érzékeny, lehet túl sok festék kerül felül a szempillatövedbe, a vízvonalba. Az nekem is fura érzés szokott lenni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!